Foto

Evolutia stranierilor in aceasta saptamana


 Miercuri seara echipa internationalului roman Vlad Moldoveanu a reusit un succes important in sala celebrei Academii Militare West Point, cand American University s-a impus cu 65-59 in fata celor de la  Army.  Victoria “vulturilor” coroborata cu insuccesul echipei Lehigh in deplasarea de la Colgate, asigura practic calificarea mai departe pentru echipa pregatita de Jeff Jones.

Extrema de forta a nationalei Romaniei a bifat 30 de minute si a reusit 11 puncte, sase recuperari  si o pasa decisiva si a fost alaturi de Nick Hendra (18 puncte) si Stephen Lumpkins  (13 puncte) unul dintre cei mai buni marcatori ai meciului.

Tot in NCAA,  dar in ACC (Big Ten Challenge), echipa internationalului roman Catalin Baciu, Clemson Tigers University, a cedat in deplasare joi seara , in fata echipei North Carolina State, cu scorul de 69-61. Pivotul clujean a jucat doua minute si a marcat 2 puncte. Urmatoarea partida a „Tigrilor” este programata in data de 20 februarie,  in Coral Gables (Florida), impotriva echipei University of Miami.

Parteneri