Foto

Explozie stelara la Cosmote All Star Game Timisoara 2012

Intr-un oras “infometat” dupa baschet si intr-o sala arhiplina, luata cu asalt de fanii banateni inca de la ora 16:00, Cosmote All Star Game Timisoara 2012 a reunit pret de cateva ore cei mai buni baschetbalisti din campionatul intern. Catalin Burlacu, Virgil Stanescu, Kyndall Dykes, Jason Forte, Dominique Archie Zoran Krstanovic, Levente Szijarto, Arvydas Cepulis, Zlatko Jovanovic, dar si mezinii Adrian Gutoaia si Vlad Popovici, au fost o parte din numele grele care au incatat asistenta din Sala Sporturilor “Constantin Jude”, reusind sa ridice publicul in picioare cu executiile spectaculoase de pe toata durata jocului. Stelele baschetului romanesc au uitat de rivalitate si de lupta acerba din timpul sezonului si impartite in doua selectionate, NORD si SUD, s-au luptat pentru un loc in inimile suporterilor. Din arsenalul jucatorilor n-au lipsit slam-dunkurile spectaculoase, reusitele de trei puncte sau patrunderile in mare viteza, Cooley ori Popa-Calota aratand din plin de ce sunt in stare. “Razboiul de secesiune” dintre Nord si Sud s-a incheiat cu victoria celor din urma cu scorul 131-133, la capatul a 48 de minute efective de joc, ce au trecut mai repede chiar decat o pauza de lucru. Show-ul de zile mari de la Timisoara a fost pigmentat din plin cu o serie de surprize, nelipsind traditionalele concursuri de trei puncte si de slam-dunk, insa nici fanii n-au fost neglijati, deseori fiind invitati pe parchet pentru a interactiona cu stelele Diviziei A.
MVP-ul partidei, conform statisticii jocului, a fost desemnat pivotul Catalin Burlacu (26 de puncte, 11 recuperari), in vreme ce  Zlatko Jovanovic a castigat concursul de aruncari de la trei puncte (12 reusite din 15 aruncari), iar internationalul Adrian Gutoaia a adjudecat I-padul oferit drept rasplata pentru executia de mare efect din finala concursului de slam-dunk, cand a reusit sa inscrie, sarind peste comentatorul Stefan Lecca.
 Seara s-a incheiat cu Balul de Caritate de la Hotelul Timisoara, baschetbalistii donand sume importante pentru doi copii cu probleme grave de sanatate.
 
Mai multe detalii despre actiunile sociale pe care le-au facut baschetbalistii in orasul de pe Bega , precum si declaratii si poze de la Cosmote  All Star Game Timisoara 2012,  vom adauga in cel mai scurt timp pe pagina oficiala de facebook a Federatiei Romane de Baschet.

 
 

Parteneri