Foto

Fanii isi pot vota din aceasta seara favoritii pentru ALL STAR GAME - CRAIOVA 2013

Incepand din aceasta seara si pana pe data de 11 martie, fanii baschetului romanesc, si nu numai, vor avea din nou ocazia sa-si voteze favoritii pentru ALL STAR GAME – CRAIOVA 2013, eveniment care se va derula in Sala Polivalenta din Banie in data de 18 martie. Ca si in anii precedenti, pentru alegerea componentilor celor doua selectionate NORD si SUD, care vor face spectacol in seara magica dedicata stelelor baschetului din Liga Nationala de Baschet Masculin, Federatia Romana de Baschet va prezinta mai jos regulamentul de votare. Astfel, in cateva ore, se va da start vot, urmand sa apara in dreapta paginii principale un banner special pentru aceasta operatiune. TINETI APROAPE!

REGULAMENT DE VOT

ALL STAR GAME – CRAIOVA 2013 (masculin)
 
ECHIPE PARTICIPANTE - NORD vs. SUD
DATA ALL STAR GAME 2013 –18 martie
LOCATIE – SALA POLIVALENTA DIN CRAIOVA
 
NORD– este o selectionata formata din jucatori legitimati la CSM Oradea, BC Timisoara, U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, BC Mures Tg. Mures, BC Timba Timisoara, CSU Atlassib Sibiu, Gaz Metan Medias si BC Perla Harghitei Csikszereda Miercurea Ciuc.
 
SUD– este o selectionata formata din jucatori legitimati la BC Farul Constanta, CSM Bucuresti, Dinamo Bucuresti, CSU Ploiesti, CSS Giurgiu, BCM U Pitesti, SCM U Craiova si Energia Rovinari.
 
JUCATORI– FR Baschet a decis sa introduca in baza pentru votare toti sportivii din LNBM. Nu au fost introdusi in baza de date pentru votul ASG 2013 sportivii care sunt accidentati si necesita o perioada de recuperare mai lunga.
 
ANTRENORI– Sunt postati pentru a fi votati antrenorii principali ai celor 16 echipe divizionare.
 
PONDEREA VOTULUI FINAL:
30% - votul publicului
30% - votul media
40% - votul TEHNIC FRB – Colegiul Central al Antrenorilor.
 
STARTUL VOTULUI – 11 februarie
ULTIMA ZI PENTRU VOT – 11 martie
 
MODALITATEA DE VOT: Fiecare votant va alege pentru selectionatele Nord si Sud obligatoriu cate un singur jucator pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc si cate un singur antrenor. 
 
SE VOTEAZA O SINGURA DATA DE PE UN IP
 
REZULTATELE VOTULUI FINAL VOR FI PUBLICATE PE SITE PINA CEL MAI TARZIU IN DATA DE 13 MARTIE, DUPA CENTRALIZAREA DATELOR (public+media+tehnic).
Pastrand traditia editiilor precedente, se va tine cont in realizarea celor doua selectionate si de faptul ca toate echipele din LNBM vor avea minim un sportiv la ALL STAR GAME – CRAIOVA 2013.
Loturile celor doua selectionate SUD si NORD vor fi formate din cate 14 sportivi si 2 antrenori.

Parteneri