Foto

Federatia Romana de Baschet cauta voluntari pentru Eurobasket Women 2015!

Federatia Romana de Baschet organizeaza, in premiera, impreuna cu Federatia de Baschet din Ungaria, EUROBASKET WOMEN 2015, competitie care va aduna la start cele mai valoroase 20 de echipe nationale de senioare de pe Batranul Continent. Astfel, in perioada 11-28 iunie 2015, sase orase din Ungaria si Romania vor gazdui meciurile din diferite faze ale EUROBASKET WOMEN 2015. Conform datelor oficiale, meciurile care se vor disputa pe teritoriul tarii noastre vor fi gazduite de municipiile Timisoara si Oradea, in perioada 11-15 iunie 2015.
Tinand cont de importanta Eurobasket Women 2015, cel mai mare eveniment al baschetului feminin european din acest an, precum si de complexitatea organizarii unei astfel de competitii la cele mai inalte standarde, Federatia Romana de Baschet anunta ca este in cautare de volutari, dornici sa faca parte din echipa organizatorica pe durata evenimentului. In acest sens, cei care sunt interesati sa faca parte din echipa de volutari a Eurobasket Women 2015, in municipiile Timisoara sau Oradea, trebuie sa completeze un formular oficial (descarca AICI) si sa-l trimita, impreuna cu o poza – tip buletin, pana in data de 15 martie 2015, pe adresa de mail stefana.banea@frbaschet.ro.
Dupa ce descarcati formularul oficial va rugam sa completati cu atentie toate campurile libere pentru a oferi, astfel, cat mai multe informatii utile. Toate formularele vor fi centralizate iar in scurt timp, dupa analizarea informatiilor, Federatia Romana de Baschet va anunta componenta echipei de volutari pentru Eurobasket Women 2015.
Formularul oficial pentru voluntari la Eurobasket Women 2015 poate fi descarcat si de pe site-ul FRB, de la categoria “formulare”:
http://www.frbaschet.ro/documente/formulare
 

Parteneri