Foto

FIBA a deschis portalul de acreditari mass-media pentru EUROBASKET 2017

Forul international de baschet, FIBA, anunta prin intermediul Federatiei Romane de Baschet, ca a deschis din data de 15 martie 2017 operatiunea de acreditare a reprezentantilor mass-media pentru turneul final FIBA Eurobasket 2017 (http://www.fiba.com/eurobasket/2017), competie care se va derula in Romania, Finlanda, Israel si Turcia, in perioada 31 August - 17 septembrie.
Dupa cum deja se cunoaste, prima faza a celei mai importante competitii baschetbalistice din acest an, faza grupelor, va avea loc in Helsinki Arena (Finlanda), Tel Aviv Arena (Israel), Sala Polivalenta din Cluj-Napoca (Romania) si Istanbul Arena Fenerbahce (Turcia), in perioada 31 august - 7 septembrie. Faza finala, respectiv a meciurilor eliminatorii, va avea loc in Istanbul Sinan Erdem Arena, in perioada 9 - 17 septembrie.

In acest sens, reprezentantii mass-media care doresc sa participe la cel mai mare eveniment baschetbalistic al anului, FIBA Eurobasket 2017 (indiferent de faza), sunt rugati sa aplice pentru solicitarile de acreditare folosind FIBA Media Portal. (https://accreditation.fiba.com/fiba-publicregistration/en-US/Account)

Termenul limita pentru depunerea solicitarilor este de 15 iunie 2017, data dupa care FIBA va inchide portalul pentru acreditari mass-media.

CAZARE MEDIA HOTEL
Toate cele patru locatii care vor gazdui meciurile FIBA Eurobasket 2017 ofera cazare oficiala in Media Hotel. In timpul aplicarii solicitarii de acreditare pe portalul FIBA, aveti posibilitatea de a selecta si rezervarea de cazare intr-unul dintre hotelurile destinate mass-media. Aceasta solicitare va servi drept o pre-rezervare in hotelul respectiv.
Dupa ce solicitarea de acreditare mass-media a fost aprobata de FIBA, aplicatia va continua cu procesarea si finalizarea rezervarii de cazare.
Va rugam sa retineti faptul ca, in cazul in care cererea dumneavoastra de acreditare mass-media nu este aprobata de FIBA, atunci pre-rezervarea va fi anulata in mod automat.
Mai multe informatii despre hoteluri, politicile de anulare si alte detalii pot fi obtinute de catre persoana care aplica pentru acreditare consultand lista de contacte a fiecarui hotel in parte.

CONDITII GENERALE
Candidatii selectati vor fi notificati de catre FIBA; completarea formularului de cerere pe portalul forului international nu garanteaza in mod automat aprobarea acreditarii.
Va rugam sa completati toate datele solicitate si sa nu lasati campuri goale. Totodata, solicitantul trebuie sa incarce in timp ce completeaza solicitarea de acreditare si o versiune electronica a unei fotografii de tip portret (headshot). Aplicatiile care nu includ o fotografie corecta nu pot fi luate in considerare.
Pentru a putea fi luate in considerare solicitarile pentru acreditare, solicitantul trebuie sa reprezinte o institutie mass-media care produce si publica in mod constant un continut original de stiri.
Aplicatiile venite din partea altor reprezentanti (exemplu – cluburi sportive, agentii, brosuri, fan bloggeri etc) nu vor fi luate in considerare.
(Scriitorii, freelancerii fotografi si cameramanii) pot cere sa dovedeasca faptul ca se afla in "misiune", cu o legatura clara cu mass-media, in scopul de a fi luate in considerare solicitarile.

Institutiile care trebuie sa se aplice pentru un numar mare de acreditari (de exemplu cei din mass-media detinatoare de drepturi pe eveniment) sunt obligate sa trimita un e-mail pe communications-europe@fiba.com pentru a discuta despre utilizarea contului unui utilizator al corporatiei sau re-activarea contului lor (pentru utilizatori deja inregistrati).

Daca exista nelamuriri sau intrebari suplimentare, va rugam sa contactati reprezentantii FIBA Europe Communications la mail-ul
communications-europe@fiba.com.

Parteneri