Foto

Final 4 Cupa Romaniei feminin sezonul 2018-2019 va fi gazduit de Arena Sepsi din Sf. Gheorghe

Detinatoarea eventului din baschetul feminin autohton, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, a castigat, astazi, drepturile de organizare a Final 4 Cupa Romaniei, feminin, sezonul 2018-2019, evenimentul urmand sa fie gazduit de Arena Sepsi in perioada 30-31 martie 2019. Dupa ce a fost stabilita organizatoarea Turneului Final, la sediul FRB a avut loc si tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele competitiei KO, detinatoarea Cupei Romaniei, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, urmand sa dea ochi cu CSTB Olimpia CSU Brasov, in vreme ce finalista din sezonul trecut, CSM Satu Mare, va primi replica gruparii Phoenix Stiinta Constanta.
 
Odata cu fluierul final al meciului retur din cadrul sferturilor de finala dintre CSM Alexandria si Phoenix Stiinta Constanta a fost stabilit si careul de asi din actualul sezon al Cupei Romaniei, feminin. Astfel, gratie rezultatelor din sferturile de finala, faza in care nu s-a inregistrat vreo surpriza, la turneul final al competitiei KO vor evolua finalistele de anul trecut, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe si CSM Satu Mare, dar si CSTB Olimpia CSU Brasov si Phoenix Stiinta Constanta.
Astazi, in sala de conferinte “Mihai Nedeff” din sediul FRB, a avut loc sedinta de atribuire a organizarii turneului final, precum si tragerea la sorti a meciurilor din semifinale. Dupa o disputa intre reprezentantii finalistelor de anul trecut, organizarea Turneului Final al Cupei Romaniei, feminin, sezonul 2018-2019, a fost castigata de ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, evenimentul urmand sa fie gazduit de Arena Sepsi in perioada 30-31 martie 2019.
A urmat tragerea la sorti a meciurilor din cadrul semifinalelor competitiei KO, acestea urmand sa se desfasoare dupa urmatorul program:
30 martie 2019
Phoenix Stiinta Constanta – CSM Satu Mare (semifinala 1)
CSTB Olimpia CSU Brasov – ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe (semifinala 2)
31 martie 2019
Invingatoarele din semifinale isi vor disputa trofeul in cadrul finalei Cupei Romaniei
 
Toate rezultatele si statisticile din cadrul Cupei Romaniei, feminin, sezonul 2018-2019, pot fi vizualizate AICI.

Credit foto: Dan Potor

Parteneri