Foto

Final Four-ul Ligii Europei Centrale de baschet feminin organizat la Arad

Conducerea Ligii Europei Centrale de baschet feminin a decis, in aceasta seara, sa atribuie organizarea Turneului Final (Final Four CEWL 2010/2011) reprezentantei baschetului romanesc, BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad, raspunzand astfel pozitiv scrisorii de intentie transmisa de oficialii aradeni si sustinuta de presedintele FRB, Carmen Tocala.
Bazati pe o experienta organizatorica deosebita, pe traditie, pe un public admirabil, apreciat chiar si de directorul sportiv FIBA, slovacul Ljubomir Kotleba, cu ocazia vizitei sale in Romania din urma cu zece zile, dar si pe evolutii senzationale in prima parte a fazei grupelor din CEWL 2010/2011, aradenii si-au implinit visul si vor organiza Final Four-ul in februarie anul viitor. Astfel, in perioada 12-13.02.2011, Municipiul Arad va deveni “capitala” baschetului feminin din Europa Centrala, iar echipa pregatita de americanul Stacey Nolan va porni ca mare favorita in cursa pentru cucerirea trofeului european.
Reamintim ca, echipa BC ICIM Univ. Goldis Arad este neinvinsa in grupele CEWL si este calificata teoretic in Final Four, desi mai are de disputat inca trei partide in aceasta faza, dupa urmatorul program:
09.12.2010  Post VIENA (Austria) - ICIM Univ. Goldis ARAD
12.01.2011  ICIM Univ. Goldis ARAD - Valosun BRNO (Cehia)
19.01.2011  Slovanka MB (Cehia) - ICIM Univ. Goldis ARAD.

Parteneri