Foto

Finala LNBF se muta in Sala Sporturilor din Targoviste

Dupa doua meciuri extrem de spectaculoase si cu finaluri dramatice, in care BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad si CS Municipal Targoviste si-au adjudecat cate o victorie, seria jocurilor din cadrul finalei Ligii Nationale de Baschet Feminin se muta in Sala Sporturilor din Targoviste. Astfel, conform calendarului LNBF, cele doua mari rivale se vor confrunta din nou, in data de 6 mai, de la ora 18:00, si in data de 7 mai, de la ora 20:15, intalnirile urmand sa fie transmise de DIGI SPORT.
 
Marea rivalitate dintre campioanele baschetului feminin autohton ale ultimului deceniu, BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad si CS Municipal Targoviste, a fost scoasa sub lumina reflectoarelor la primele doua meciuri din cadrul ultimului act al LNBF, editia 2013/2014, spectacolul si dramatismul fiind ingredientele principale ale jocurilor gazduite de Sala Sporturilor din Arad. Iar rezultatele inregistrate in aceste jocuri au demonstrat un echilibru aproape perfect pe teren intre cele doua finaliste, ambele combatante adjudecandu-si cate o victorie. In primul meci, oaspetele au castigat intr-un final incendiar, cu 78-77, pentru ca, in cel de-al doilea joc, gazdele sa se impuna, in prelungiri, cu 87-86.
Marti, de la ora 18:00, Sala Sporturilor din Targoviste va gazdui cea de-a treia disputa finala, CS Municipal Targoviste fiind dornica sa-si fructifice avantajul terenului propriu si sa-si mareasca, astfel, sansele de a obtine un nou titlu national, in vreme ce BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad vizeaza o victorie in fief-ul rivalelor, care le-ar spori din nou sansele sa realizeze eventul. Miercuri, de la ora 20:15, este programat cel de-al patrulea meci din seria finalei LNBF, sezonul 2013/2014.
Dar iata si programul meciurilor de la Targoviste, cu precizarea ca finala se joaca dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri:
06 mai 2014
Ora 18:00 CSM Targoviste – BC UVG ICIM Arad (meciul 3)
07 mai 2014
Ora 20:15 CSM Targoviste – BC UVG ICIM Arad (meciul 4)
 
FOTO - copyright - https://www.facebook.com/CSMTargovisteFans/photos_stream

Parteneri