Foto

Finalele Sport Arena Streetball 2014 la AFI Palace Cotroceni!

Finalele celui de-al zecelea sezon al Sport Arena Streetball (www.3la3.ro, www.facebook.com/sportarenastreetball) vor avea loc, in perioada 1-3 august, la AFI Palace Cotroceni, fiind pentru prima oara in Romania cand o competitie de baschet 3x3 se disputa in incinta unui mall.
 
Dupa ce a fost cu baschetul 3x3 prin parcuri, licee, universitati si chiar in plin centrul Capitalei, Sport Arena Streetball urmeaza modelul circuitelor internationale si va ajunge, in premiera, in interiorul unui mall, cel mai popular turneu de baschet 3x3 din Romania urmand sa-si desfasoare finalele in AFI Palace Cotroceni!
Astfel, cei mai valorosi jucatori din circuitul autohton de baschet 3x3 se vor confrunta pentru titlurile sezonului 2014 intr-unul dintre cele mai vizitate mall-uri din Romania, Sport Arena Streetball spargand gheata nu numai la figurat, ci si la propriu, cele doua terenuri de baschet urmand sa fie instalate chiar pe patinoarul din incinta AFI Palace Cotroceni.
Conform organizatorilor, vineri si sambata se vor disputa meciurile din cadrul Turneului 4 din cadrul campionatului Sport Arena Streetball, la care limita de 72 de echipe a fost atinsa in doar cateva ore de la startul inscrierilor, iar duminica vor avea loc partidele din cadrul turneului Master, marea finala a sezonului.
Asa cum deja s-au obisnuit la mai toate turneele din ultimii ani, si de aceasta data fanii baschetului 3x3 vor avea ocazia sa se delecteze cu faze de mare spectacol realizate de invitatul special, nimeni altul decat canadianul Justin Darlington, cel mai bun dunker din lume in 2013 urmand sa sustina duminica un show de slam-dunk de neuitat.
Reamintim ca, Sport Arena Streetball este organizat de ACS Sport Promotion si Sport Arena, in parteneriat cu Federatia Romana de Baschet, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Primaria Municipiului Bucuresti si este sustinut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis.

Parteneri