Foto

Florentina Pascalau s-a accidentat grav la genunchiul stang

Pivotul nationalei feminine a Romaniei, Florentina Pascalau, a suferit o accidentare grava in ultimele secunde ale jocului castigat de echipa sa, Cras Basket Taranto, chiar in fieful fostei sale echipe, Erg Priolo, cu scorul de 74-57 (40-24). Baschetbalista noastra, care a adunat noua sezoane pe prima scena italiana cu Erg Priolo, a evoluat foarte bine pentru actuala sa echipa, Cras Basket Taranto, contribuind substantial la victoria gruparii pregatite de Roberto Ricchini cu 10 puncte si 8 recuperari.  In urma acestui succes, Cras Basket Taranto si-a intarit pozitia de lider al sezonului regular din Serie A1.
Din nefericire, cu sase secunde inainte de fluierul final al jocului disputat duminica seara, Flori Pascalau a fost nevoita sa paraseasca terenul din cauza unei accidentari grave, genunchiul stang cedand in timpul unei sarituri. In cursul acestei dimineti, pivotul nationalei Romaniei s-a prezentat la un consult medical de specialitate, iar la ecografie a rezultat ca ar avea o leziune la ligamentele incrucisate. Zilele urmatoare, baschetbalista noastra urmeaza sa efectueze la Taranto o serie de investigatii medicale amanuntite, fiind programata si la un RMN pentru a se vedea cat de grava este accidentarea. Antrenorul Roberto Ricchini este de parere ca accidentarea pivotului roman agita spiritele, intreaga echipa fiind alaturi de sportiva noastra. "Ghinionul lui Pascalau ne agita pe toti. Este o pierdere foarte grea. Suntem intristati de acest episod nedorit", a spus Ricchini, adaugand si ca accidentarea pivotului roman este un minus urias pentru echipa sa la jocurile urmatoare.

Federatia Romana de Baschet este alaturi de Flori Pascalau in aceste momente dificile si spera in recuperarea ei cat mai rapida!

Parteneri