Foto

Formalitati de acreditare a reprezentantilor mass-media pentru ALL STAR GAME, Bucuresti 2015

Federatia Romana de Baschet organizeaza, in data de 01.04.2015, Conferinta de presa referitoare la ALL STAR GAME si FINAL FOUR CUPA ROMANIEI SUPERBET, in cadrul careia vor fi oferite cat mai multe informatii despre cele doua evenimente care fac parte din “Superbet Basketball Week”. Conferinta de presa va avea loc, cu incepere de la ora 12:00, la sediul Federatiei Romane de Baschet (Bdul. Basarabia, nr. 39, sector 2), in sala de conferinte “Mihai Nedeff” (etaj 1).
 
Pe de alta parte, Federatia Romana de Baschet informeaza ca accesul jurnalistilor la ALL STAR GAME se va realiza in baza unor acreditari de presa. In acest sens, rugam jurnalistii sa trimita pe adresa de mail tiberiu.rist@frbaschet.ro, pana in data de 02.04.2015, o cerere de acreditare, in care sa mentioneze: numele institutiei mass-media; numarul de persoane; numele persoanelor si functiile acestora; datele de contact. 
 
Acreditarile de presa pentru ALL STAR GAME vor putea fi ridicate, in data de 05.04.2015, in intervalul orar 17:00-18:00, la intrarea in Sala Polivalenta Dinamo.

Parteneri