Foto

FR Baschet Magazin on-line pentru fani!

Suporterii baschetului romanesc si nu numai au ocazia incepand de astazi sa achizitioneze echipamentele sportive ale nationalelor Romaniei prin intermediul “FR Baschet Magazin”!
 
Venind in intampinarea fanilor, Federatia Romana de Baschet, impreuna cu partenerul SportLife, a decis sa deschida de astazi un MAGAZIN ON-LINE cu diverse echipamente oficiale ale componentilor nationalelor de baschet ale Romaniei.
Astfel, cei care doresc sa achizitioneze echipamentul sportiv al tricolorilor nostri se afla la doar cateva clickuri distanta de produsele mult dorite. Nu trebuie decat sa apasati pe banner-ul situat in coltul din dreapta al site-ului oficial al FR Baschet si veti intra pe pagina magazinului nostru on-line, in care veti descoperi numeroase oferte pentru tricouri de joc, sorturi de joc, tricouri de prezentare, treninguri oficiale, setul de echipament pentru antrenamente, bascheti sau genti. Atentie, inainte de a efectua si transmite comanda dumneavoastra, trebuie sa va inregistrati (in baza paginii este un link de inregistrare – in cazul in care sunteti deja inregistrat, apasati link-ul de autentificare). Dupa ce v-ati inregistrat si sunteti autentificat, puteti incepe sa parcurgeti pasii urmatori pentru comanda. Va alegeti produsul pe care doriti sa-l achizitionati, apasati pe imaginea respectiva si completati campurile goale (marime, inscriptionare etc), dupa care apasati pe “adauga in cos”. Atunci cand ati umplut cosul, finalizati comanda completand restul datelor solicitate: informatii facturare (atentie – pentru a obtine factura pe persoana juridica pentru comanda dumneavoastra, va rugam transmiteti acest lucru impreuna cu detaliile de facturare operatorului care va va contacta telefonic dupa finalizarea comenzii); adresa de livrare; modul de expediere.
Pentru orice eroare intampinata la comanda sau pentru orice detalii suplimentare, puteti apela cu incredere la:
Telefon – 0365.883.883
Mobil – 0723.540.345
 
In final, comanda va fi preluata de un operator al “FR Baschet Magazin” si urmeaza sa fiti contactat si sa intrati in posesia echipamentelor sportive solicitate.

Parteneri