Foto

FR Baschet trimite ajutoare de 20.000 lei sinistratilor

Dupa ce ieri vreme de cinci ceasuri baschetbalistii din Capiatala si din celelalte orase alte tarii au lasat antrenamentele de-o parte si  s-au luptat cu troienele uriase de zapada, astazi, Federatia Romana de Baschet a trimis ajutoare in valoare de 20.000 de lei locuitorilor din zonele afectate de caderile masive de zapada din ultimele zile. Prin acest demers, Federatia Romana de Baschet s-a alaturat campaniei civice de intrajutorare a celor aflati sub nameti de mai multe zile.

Marti seara, au fost achizitionate produse de baza necesare supravietuirii – apa, paine, faina, malai, ulei, orez, lumanari, zahar, dulciuri, precum si butelii de gaz, toate acestea fiind depozitate la sediul din Bulevardul Basarabia.

In zorii acestei zile, asa cum am anuntat, produsele au plecat prin intermediul unui camion pus la dispozitie de  Jandarmerie,  urmand ca ajutoarele sa fie distribuite catre populatia din zona afectata in cursul dupa-amiezii.

Dupa ce toate produsele achizitionate de COSR, FR Rugby si FR Baschet au fost incarcate in cinci camioane ale Jandarmeriei Romane, convoiul insotit de doua antemergatoare a plecat spre sudul Moldovei, zona grav afectata de viscolul si de caderile masive de zapada din ultimele zile.
Un album foto cu intreg convoiul poate fi vizualizat aici.

Parteneri