Foto

FRB TV transmite in direct meciurile din FINAL 4 Cupa Romaniei, feminin, Sf. Gheorghe 2019

Noua si moderna sala “Sepsi Arena” din Sf. Gheorghe va gazdui, sambata si duminica, 30 si 31 martie, meciurile din cadrul turneului FINAL 4 Cupa Romaniei, feminin, sezonul 2018-2019. Asa cum i-am obisnuit deja pe fanii baschetului feminin, si nu numai, canalul oficial FRB TV va transmite in direct evenimentul, dupa urmatorul program:
30.03.2019
Phoenix Stiinta Constanta – CSM Satu Mare (semifinala 1, de la ora 16:30)
CSTB Olimpia CSU Brasov – ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe (semifinala 2, de la ora 19:00)
31.03.2019
Finala (invingatoare SF1 vs. invingatoare SF2) – de la ora 19:00
 
Meciurile transmise de FRB TV vor fi preluate si de platformele on-line sport.ro si prosport.ro.
 
Sambata, in deschiderea FINAL 4 Cupa Romaniei, feminin, editia 2018-2019, de la ora 16:30, se vor confrunta Phoenix Stiinta Constanta si CSM Satu Mare, intr-un meci in care finalista de anul trecut va da ochii cu o echipa care a reusit inca de la prima participare in competitia KO sa acceada pana la turneul final. Va fi un duel interesant, in care experienta si valoarea jucatoarelor pregatite de antrenorul Miguel de Jesus Lopez Alonso poate avea un cuvant greu de spus. Cum, la fel de bine, dorinta de afirmare a unor sportive din lotul echipei de la malul Marii poate avea rolul din proverbul neaos cu buturuga mica…
In cea de-a doua confruntare din semifinale, sambata, de la ora 19:00, detinatoarea eventului intern, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, va primi replica rivalei CSTB Olimpia CSU Brasov, intr-o disputa in care gazdele pregatite de antrenorul Zoran Mikes pornesc ca mari favorite. Desi, surprizele pot aparea oricand in competitia KO, mai ales ca echipa antrenorului Dan Calancea este o abonata a turneelor finale si are in componenta cateva jucatoare cu o vasta experienta, astfel ca se poate transforma intr-o “nuca tare” pentru detinatoarea trofeului.

Si pentru ca spectacolul baschetbalistic sa fie total iar atmosfera sa fie una de sarbatoare, organizatorii au pregatit mai multe surprize si momente atractive pentru fanii care vor fi prezenti in tribunele “Sepsi Arena”, in vreme ce partenerii FRB, Banca Transilvania si Oriflame, vor contribui cu distinctii individuale acordate celor mai valoroase jucatoare.
 
Reamintim ca in sezonul trecut, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a cucerit mult ravnitul trofeu dupa ce a dispus de rivala CSM Satu Mare in finala turneului FINAL 8 Cupa Romaniei 2018, cu scorul de 62-48.

Parteneri