Foto

FRB TV va transmite in direct toate meciurile din Balkanic Next Star Cup 2017

Devenita o competitie traditionala in calendarul international al FRB, “Balkanic Next Star Cup” se va desfasura si in acest an in Arena de Baschet, in perioada 19-21 decembrie 2017, cu participarea nationalelor U15 masculine si feminine ale Romaniei, Serbiei, Ungariei si Bulgariei. Si cum interesul fanilor este foarte mare pentru intrecerile internationale care vor aduna pe terenul de joc in urmatoarele trei zile multe dintre sperantele baschetului autohton, si nu numai, FRB TV va transmite in direct toate meciurile din cadrul Balkanic Next Star Cup 2017 pe canalul oficial youtube. Accesul la meciuri in Arena de Baschet este liber, in limita locurilor disponibile, iar pe aceasta cale va rugam ca fiecare suporter al baschetului sa vina la sala cu cate o jucarie din plus, acestea urmand sa fie donate, impreuna cu pachete ce contin dulciuri, unei Case de copii din Capitala.
 
Arena de Baschet din Capitala va gazdui, in perioada 19-21 decembrie 2017, cea de-a patra editie a Balkanic Next Star Cup, o competitie internationala dedicata tinerilor cu varste de pana la 15 ani si care este si un bun prilej pentru testarea sportivilor ce vor evolua in tricourile echipelor nationale la Campionatele Europene U16 din vara anului viitor. In baza confirmarilor oficiale, la startul turneelor (masculin si feminin) din cadrul Balkanic Next Star Cup 2017 se vor alinia nationalele U15 ale Romaniei, Serbiei, Ungariei si Bulgariei, acestea urmand sa joace in sistem “fiecare cu fiecare” pentru stabilirea clasamentelor finale.
La fel ca si la editia precedenta, tinand cont de interesul crescut manifestat de suporterii baschetului, si nu numai, FRB TV va transmite in direct toate meciurile din cadrul Balkanic Next Star Cup 2017 pe canalul oficial youtube. Mai jos, va prezentam programul complet al meciurilor, cu precizarea ca intrarea este libera in Arena de Baschet, in limita locurilor disponibile:
 
Marti, 19.12.2017
SERBIA - UNGARIA (M) - Ora 12:30
SERBIA - UNGARIA (F) - Ora 14:30
ROMANIA - BULGARIA (M) - Ora 16:30
ROMANIA - BULGARIA (F) - Ora 18:30 
 
Miercuri, 20.12.2017
SERBIA - BULGARIA (F) - Ora 12:30
SERBIA - BULGARIA (M) - Ora 14:30
ROMANIA - UNGARIA (F) - Ora 16:30
ROMANIA - UNGARIA (M) - Ora 18:30
 
Joi, 21.12.2017
BULGARIA - UNGARIA (M) - Ora 09:00
BULGARIA - UNGARIA (F) - Ora 11:00
ROMANIA - SERBIA (M) - Ora 13:00
ROMANIA - SERBIA (F) - Ora 15:00
Ceremonia de premiere – ora 17:00
 
In competitia feminina, selectionata U15 a Romaniei va fi pregatita de antrenorul principal Miroslav Popov, coordonatorul Centrului de Excelenta “Olimpia” urmand sa fie sprijinit de antrenorul secund Victor Constantin. Pentru Balkanic Next Star Cup 2017, cei doi antrenori au la dispozitie un lot format din urmatoarele sportive (nascute 2002 si 2003):
Andreea DUMITRU – CSS Ploiesti
Ana LACAU – SUA
Catalina CRACIUNESCU – CSS Alexandria
Andreea MAZILU – CSS Alexandria
Mara MARTONOS – LAPI Dej
Daria BOTOROGEANU – CSS Alexandria
Ana Maria POP – CSU Brasov
Andreea HORLEA – CSS Alexandria
Evelina POTROF – Olimpia Bucuresti
Raluca LUNGU – CSS Craiova
Diana IGNAT – LPS Alba Iulia
Rebeca LIPOVAN – CSS Timisoara
Ana CALAPIS – CSS Timisoara
Anisia CROITORU – LPS Satu Mare
Bianca NASTASE – Olimpia Bucuresti
 
In intrecerea similara masculina, selectionata U15 a Romaniei va fi pregatita de antrenorul principal Flavius Lapuste, sprijinit de antrenorul secund Sergiu Popa. In cadrul intrecerilor balcanice, vor imbraca tricoul nationalei U15 a Romaniei urmatorii sportivi:
Luca DOMOCOS – U-BT Cluj-Napoca
Mihai CIRCOANA – U-BT Cluj-Napoca
Cristian COTOARA – Agronomia Bucuresti
Stefan GRASU – CSU Stiinta Bucuresti
Alexandru DUICA – CSS Targoviste
Matei BODEA – Agronomia Bucuresti
Tudor TODEA – U-BT Cluj-Napoca
Dragos AXINTE – CSS Sibiu
Ciprian ALBU – CSS Sighetu Marmatiei
Toma LUNGOCI – U-BT Cluj-Napoca
Vlad MARINAU – LPS Bihorul Oradea
Florin SPIRACHE – CSM Steaua Eximbank
Cosmin PATRASCU - CSM Steaua Eximbank
Edward MOCANU - CSM Steaua Eximbank
Alexandru LAZAR – Agronomia Bucuresti
 
Dulciuri si jucarii donate copiilor
 
Tinand cont de faptul ca ne aflam in perioada Sarbatorilor de Iarna si din dorinta de a aduce in aceasta perioada cateva clipe de fericire in randul copiilor nevoiasi, FRB organizeaza pe perioada Balkanic Next Star Cup 2017 si o actiune cu scop caritabil. Astfel, suporterii baschetului, si nu numai, sunt asteptati sa vina la Arena de Baschet cu jucarii din plus, acestea urmand sa fie donate, impreuna cu pachete ce contin dulciuri, unei Case de Copii din Bucuresti.

Parteneri