Foto

FRB TV va transmite meciul dintre Phoenix Galati si CSM CSU Oradea

Incepand din acest week-end, canalul oficial de youtube al Federatiei Romane de Baschet, FRB TV, va transmite in direct mai multe meciuri din Liga Nationala de Baschet Masculin si din Liga Nationala de Baschet Feminin. Astfel, dupa ce a transmis in direct toate meciurile desfasurate pe terenul principal de la Mangalia la ultimele doua editii ale Ligii Nationale de Baby si Minibaschet, canalul FRB TV va transmite in direct in mod constant incepand din acest week-end cat mai multe meciuri din competitiile interne si internationale. Tinand cont de aceasta, numerosii fani ai baschetului, si nu numai, vor avea posibilitatea sa urmareasca nu numai la televizor meciurile din LNBM sau LNBF transmise de DIGI SPORT, de maine avand si meciurile transmise live-streaming pe canalul oficial de youtube FRB TV.
 
In acest sens, sambata, de la ora 19:30, canalul oficial FRB TV va realiza live-streaming la meciul din etapa a V-a din LNBM, dintre Phoenix Galati si CSM CSU Oradea, partida din Sala Sporturilor “Dunarea” din Galati urmand sa fie transmisa cu incepere de la ora 19:30. Canalul FRB TV poate fi accesat pe - https://www.youtube.com/channel/UCZDhK7aWMpa7SC5VufduE2Q.

Pe de alta parte, tot din etapa a V-a din LNBM, veti avea ocazia sa urmariti si cele trei partidele transmise in direct pe posturile de televiziune DIGI SPORT dupa urmatorul program:
 
03.11.2017 (de la ora 18:00, pe DIGI SPORT 4)
BCMU FC Arges Pitesti – BC CSU Sibiu
04.11.2017 (de la ora 19:45, pe DIGI SPORT 3)
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – BC Mures Tg. Mures
05.11.2017 (de la ora 20:00, pe DIGI SPORT 4)
SCMU Craiova – CSM Steaua Bucuresti Eximbank

Parteneri