Foto

Galil Gilboa a cucerit Eurohold Balkan League

Galil Gilboa (Israel), fosta adversara a echipei BC Timisoara din grupele Ligii Balcanice, a cucerit ieri seara trofeul Balkan League, dupa un meci extrem de spectaculos sustinut in fata echipei Levski Sofia (Bulgaria). Partida din Gan Ner Arena a avut nevoie de o repriza de prelungiri, la capatul careia israelienii s-au impus cu 89-84. De mentionat ca arbitrul international roman Marius ciulin a fost delegat sa oficieze finala de catre BIBL.

Joseph Jones (22 de puncte, 12 recuperari, 3 capace, eficienta 35) si Romeo Travis (22 de puncte, 9 recuperari, eficienta 19) au fost in forma si l-au ajutat din plin pe Lior Lublin sa devina la 34 de ani  cel mai tanar antrenor israelian din istorie care castiga un trofeu european.

De partea cealalta, Marcus Hall (20 de puncte, 6 recuperari), Aaron Harper (18 puncte, 6 recuperari) au fost principalele guri de foc ale lui Levski. De asemenea, Jarrett Howell, fostul conducator de joc al echipei Gaz Metan Medias, a intrat pe parchet din postura de rezerva si in 19 minute a reusit 10 puncte si 3 pase decisive.

Cateva faze spectaculoase puteti urmari in montajul video de mai jos.



 

Parteneri