Foto

Haj Bhania, unul dintre cei mai mari antrenori de baschet adaptat, revine in Romania!

ASP Oradea incearca de mai multi ani sa promoveze baschetul in fotoliu rulant, organizand anual diverse actiuni internationale cu sprijinul FR Baschet. Si in acest an, oficialii oradeni sunt decisi sa aduca la evenimente oameni minunati a caror experienta in sport sa fie impartasita celor aflati la inceput de drum. Astfel, ASP Oradea va organiza in municipiul de pe malurile Crisului, in perioada 20-23 aprilie 2017, cea de-a doua editie a Clinicului International de baschet adaptat pentru antrenori si jucatori. Organizatorii anunta ca reputatul Haj Bhania, unul dintre cei mai renumiti antrenori europeni de baschet adaptat si antrenor principal al echipei masculine de baschet adaptat a Marii Britanii, campioana europeana si medaliata cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio, va veni pentru a doua oara in Romania, fiind invitat sa conduca Clinicul International de baschet adaptat pentru antrenori si jucatori, editia 2017. La evenimentul de la Oradea sunt asteptati sa ia parte jucatori si antrenori de baschet in fotoliu rulant din Germania si Albania, dar si din Romania.
Haj Bhania are un palmares impresionant, antrenand de peste 16 ani in Marea Britanie. Bhania detine functia de antrenor de la echipe de juniori si pana la cele de seniori, fiind pentru o perioada de timp si managerul programului de performanta in baschetul adaptat. Este implicat, de asemenea, in cursuri de perfectionare pentru antrenori de baschet in fotoliu rulant.
Reamintim ca Haj Bhania a mai fost oaspete de onoare la Oradea, in 2009, atunci cand a asistat la editia TIBFR "Maria" in calitate de observator al federatiei europene, IWBF Europe.

Parteneri