Foto

Iata logo-ul EuroBasket 2017!

Astazi, la ora 16:00 (ora 15:00 CET), logo-ul EuroBasket 2017 a fost lansat oficial pe toate retelele de socializare cu impact in intreaga lume! Astfel, dupa o munca asidua de creatie, logo-ul Campionatului European de Baschet Masculin 2017, competitie care va fi gazduita anul viitor de Finlanda, Israel, Turcia si Romania, a fost facut public in toate colturile lumii, fiind o realizare grafica unanim apreciata.
Clipul video al prezentarii logo-ului EuroBasket 2017 este pe pagina oficiala de facebook a FRB -  www.facebook.com/frbaschet/ dar si pe canalul FRB pe YouTube - https://youtu.be/02SvsD8Zc8c
Reamintim ca EuroBasket 2017 va fi organizat in comun de Finlanda, Israel, Turcia si Romania, meciurile din grupa ce va fi repartizata tarii noastre urmand sa se desfasoare in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, arena care va fi reamenajata si va putea gazdui 10.000 de spectatori. Este pentru prima data in istoria baschetului romanesc cand tara noastra organizeaza cea mai importanta intrecere masculina a Batranului Continent, fanii sportului cu mingea la cos si nu numai avand ocazia anul viitor sa-i sustina pe componentii nationalei tricolore in confruntarile cu starurile europene.

Parteneri