Foto

ICIM Arad vs. Slovanka MB, in direct pe TVR3 !

In etapa a treia a Ligii Europei Centrale – baschet feminin, vicecampioana Romaniei, ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad, va intalni miercuri seara, pe teren propriu, formatia Slovanka MB din Cehia, intalnirea urmand sa fie transmisa in direct pe TVR 3, cu incepere de la ora 18.

Dupa un debut excelent,  cu doua victorii consecutive, aradencele coordonate de americanul Stacey Nolan vor sa transeze calificarea in fazele superioare ale competitiei.
“Ne dorim foarte mult sa obtinem maine victoria, pentru spectatorii nostri. Este o atmosfera foarte frumoasa la Arad, la meciuri vine foarte multa lume si este un avantaj pentru noi. Sper sa ne putem baza maine si pe jocul Larisei Toma si cu siguranta ca vom castiga”, a declarat  Cristina Ciocan, componenta de baza a echipei din Arad dar si a reprezentativei tricolore.

De mentionat ca la meciul din Sala Sporturilor “Victoria” din Arad vor asista presedintele Federatiei Romane de Baschet, Carmen Tocala, dar si directorul sportiv al FIBA,  Ljubomir Kotleba, care urma sa soseasca marti noapte in Romania pentru anuntata inspectie privind organizarea CM U17 feminin din 2012. Reamintim ca FRB s-a inscris in cursa pentru obtinerea dreptului de organizare a CM u17 din 2012, propunand ca locatii orasele Timisoara, Arad si Cluj. 

Revenind la intalnirea de miercuri seara sa mai adaugam ca adversarele din Cehia au o victorie obtinuta in dauna Flying Foxes Viena si o infrangere in fata compatrioatelor de la Valosun Brno.

Clasamentul grupei B a Ligii Europei Centrale arata astfel:

1.    ICIM Universitatea Goldis Arad (4p)
2.    Slovanka MB (4p)
3.    Valosun Brno (3p)
4.    Flying Foxes Viena (2p)


Meciul de miercuri seara poate fi urmarit in direct pe TVR 3, cu incepere de la ora 18:00.

Parteneri