Foto

Incep inscrierile pentru Turneul 3 Sport Arena Streetball

Cel de-al treilea turneu Sport Arena Streetball (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball) din sezonul 2014, al zecelea din istoria competitiei, va avea loc, in perioada 11-13 iulie, pe terenurile de la Universitatea Politehnica Bucuresti. Inscrierile pentru al treilea turneu incep luni, 7 iulie, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro.
 
Studentii au scapat de emotiile sesiunii, iar liceenii au scapat de emotiile Bacalareatului. Este vremea ca toata lumea sa strige in cor: A venit vacantaaaaa! Si unde poti scapa cel mai bine de durerile de cap pe care ti le-a dat cine stie ce problema complicata de fizica cuantica sau eseul despre viziunea asupra lumii reflectata in textele lui Eminescu, decat la Sport Arena Streetball?
Nu exista, astfel, nici un motiv pentru a rata cel de-al treilea turneu Sport Arena Streetball, ultimul la care jucatorii pot acumula puncte pentru a obtine calificarea la Masterul de la inceputul lunii august.
La fel ca la primele doua turnee din acest an, Sport Arena pune din nou la bataie tricourile de campioni, iar daca pentru examenele pe care le-ati luat n-ati primit nici macar o diploma, nu disperati, vi le ofera organizatorii, alaturi de alte premii.
Iar daca la turneul al doilea echipa nationala a Poloniei s-a pregatit la Sport Arena Streetball pentru Campionatele Mondiale, la Turneul 3 si-au anuntat
participarea echipele nationale ale Olandei, atat la masculin, cat si la feminin,
care au inceput campania de pregatire pentru Campionatul European de baschet 3x3, intreceri care vor avea loc la inceputul lunii septembrie in Bucuresti.
Cel de-al zecelea sezon Sport Arena Streetball a adunat deja, dupa primele doua turnee, peste 1300 de jucatori participanti. Cu peste 170 de echipe inscrise, in medie, la fiecare dintre primele doua turnee, competitia de baschet 3x3 din Bucuresti detine recordul de participanti in Europa si este printre cele mai mari din lume.
Campionatul de baschet 3x3 Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena si ACS Sport Promotion, in colaborare cu Federatia Romana de Baschet, Universitatea Politehnica Bucuresti si Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si este sustinut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis.
Mai multe amanunte despre Sport Arena Streetball gasiti pe site-ul oficial, www.3la3.ro, pe pagina oficial? de Facebook, www.facebook.com/sportarenastreetball si pe canalul de YouTube, www.youtube.com/sportarena.
 

Parteneri