Foto

Incep inscrierile pentru turneul de baschet 3x3 Road to Youth Olympic Games 2018!

Federatia Romana de Baschet organizeaza, duminica, 18.03.2018, in Arena de Baschet din Capitala, turneul de baschet 3x3 "Road to Youth Olympic Games 2018", masculin si feminin, dedicat sportivilor "under 18", nascuti in perioada 01.01.2000 – 31.12.2002. Inscrierile pentru acest turneu vor incepe de luni, 12.03.2018, la orele 19:00, si se vor incheia, vineri, 16.03.2018, la orele 19:00. Pentru a va inscrie la acest turneu este necesar sa aveti un cont pe https://play.fiba3x3.com/, completat corect cu toate informatiile solicitate (poza, nationalitate, orasul de provenienta, sexul, anul nasterii, inaltimea, greutatea, numarul de telefon) si confirmat prin intermediul unei adrese de e-mail valabile, care va folosi mai apoi ca user name pentru logarea in cont. Unul dintre membrii echipei trebuie sa initieze inscrierea, asumandu-si rolul de capitan, urmand ca ceilalti 3 coechipieri sa accepte, prin intermediul contului deschis pe platforma online FIBA, specificata mai sus, invitatia de a participa impreuna la turneul "Road to Youth Olympic Games 2018". Numai in acel moment echipa dumneavostra va fi inscrisa oficial la turneu!
Pentru a putea realiza mai apoi "check-in-ul" la inceputul competitiei din Arena de Baschet este necesar sa ajungeti cu cel putin 20 de minute inaintea orei de desfasurare a primului meci si sa aveti asupra dumneavoastra Cartea de Identitate valabila sau Certificatul de Nastere, dar si echipament sportiv adecvat. Totodata, veti semna si o Declaratie-Acord, care poate fi citita si descarcata AICI.
Pe tot parcursul desfasurarii turneului va recomandam sa ramaneti la terenuri sau sa nu va indepartati prea mult de arena, pentru a va putea prezenta imediat la meci, in situatia modificarii orelor de desfasurare comunicate initial. In acest sens, va recomandam sa fiti prezenti la terenuri cu cel putin 15 minute inaintea fiecarui meci programat.
"Regulamentul specific al jocului de baschet 3x3" (varianta in limba engleza) poate fi parcurs pe https://fiba3x3.com/en/rules.html#rules, in vreme ce varianta in limba romana se regaseste pe http://3la3.ro/ro/regulament.
Va asteptam la Arena de Baschet in numar cat mai mare si uram tuturor participantilor mult succes in drumul spre … Youth Olympic Games 2018!
Pentru informatii suplimentare sau alte detalii, persoana de contact Mihai VACARESCU - 0744.651.226; mihai_vacarescu@hotmail.com

FOTO - O actiune spectaculoasa realizata de Darwiche la Europenele 3x3 (copyright fiba3x3.com)

Parteneri