Foto

Incepe Intersport Bucharest Streetball Week-end!

Mai putin de 24 de ore au ramas pana cand Piata din fata Ateneului va fi invadata de iubitorii baschetului inscrisi la  Intersport  Bucharest Streetball Week-end, cel mai important eveniment al anului, dupa finala Europe League disputata la inceputul lunii mai. Timp de patru zile (24-27 mai 2012), concurentii vor avea ocazia sa incinga terenurile de joc si sa se distreze, alaturi de sportivi, artisti si vedete autohtone.

Joi (24 mai 2012), de la ora 14:00, Federatia Romana de Baschet asteapta toti copiii, antrenorii, parintii, rudele si prietenii la terenurile aduse special de tirurile FIBA Europe, pentru validarea inscrierilor in competitie si debutul oficial al intrecerilor.

In cadrul  Intersport   Bucharest Streetball Week-end, Federatia Romana de Baschet, Student Sport si FIBA Europe au planificat mai multe competitii rezervate atat copiilor (8-12 ani), juniorilor (12-18 ani), cat si studentilor (fazele superioare ale Campionatului National Universitar de Baschet 3x3). Pe terenurile de baschet isi vor face prezenta si jurnalistii in cadrul "Cupei Presei", dar vor avea loc si meciuri ale vedetelor, binecunoscutul prezentator Dani Otil confirmand deja prezenta la eveniment.

Pentru turneul open, Federatia Romana de Baschet anunta ca cei care nu au apucat sa se inscrie inca, o pot face pana maine dupa-amiaza, pe adresa de mail svetlana.dragusin@frbaschet.ro cu subiectul: Inscriere Turneu Open BSW! 

Parteneri