Foto

Incepe batalia din FINAL 4 CUPA ROMANIEI by SUPERBET 2016

Arena “Antonio Alexe” din Oradea va gazdui, duminica si luni, meciurile din cadrul FINAL 4 CUPA ROMANIEI by SUPERBET, editia 2015-2016, organizatorii anuntand ca au fost epuizate deja toate biletele pentru acest eveniment. Conform tragerii la sorti, duminica, in semifinalele intrecerii KO se vor confrunta, cu incepere de la ora 16:00, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si BC Mures Tg. Mures, iar de la ora 18:15, se vor lupta pentru un loc in finala echipele CSM CSU Oradea si Dinamo Bucuresti, ambele jocuri urmand sa fie transmise in direct de DIGI SPORT.
 
Suporterii baschetului oradean, si nu numai, au manifestat un interes major pentru turneul final al competitiei KO, organizat in premiera, in 10-11 aprilie, in Arena “Antonio Alexe” din Oradea, organizatorii de la CSM anuntand oficial ca au fost vandute deja toate biletele pentru meciurile din FINAL 4 CUPA ROMANIEI by SUPERBET 2016.
Astfel, in fata unei sali arhipline ce va imbraca "haine de gala", cele patru echipe care si-au castigat dreptul de a continua batalia pentru mult ravnitul trofeu, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, BC Mures Tg. Mures, CSM CSU Oradea si Dinamo Bucuresti, se vor “duela” duminica, cu incepere de la ora 16:00, in cadrul semifinalelor, urmand ca luni seara sa aflam numele castigatoarei editiei 2015-2016.
Conform tragerii la sorti, in prima semifinala se vor afla fata-n fata doua mari rivale, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si BC Mures Tg. Mures, echipe abonate mai mereu in ultimii ani la marile batalii din fazele finale ale intrecerilor interne. In cea de-a doua semifinala vor evolua pe parchetul salii care-i poarta numele regretatului fost mare international Antonio Alexe doua echipe de traditie in baschetul autohton, CSM CSU Oradea si Dinamo Bucuresti, gazdele fiind dornice sa nu mai faca pasi gresiti ca acum doi ani si sa obtina un trofeu national, in vreme ce ros-albii vor sa confirme “regula” ultimilor ani si sa elimine echipa organizatoare din cursa pentru laurii intrecerii KO. Ambele semifinale vor fi transmise in direct de DIGI SPORT, cu incepere de la ora 16:00, respective 18:15.
Invingatoarele din semifinale vor reveni sub lumina reflectoarelor din Oradea, luni seara, de la ora 19:00, urmand sa se lupte in marea confruntare finala, cu trofeul pe masa.
Mai jos va prezentam si rezultatele inregistrate de echipele care au acces in “careul de asi” in cadrul sferturilor de finala:
 
BC Mures Tg. Mures– SCM U Craiova 89-70 si 76-94
Energia Tg. Jiu – Dinamo Bucuresti 72-78 si 78-74
CSM CSU Oradea– Steaua CSM Eximbank 77-76 si 76-72
BCM U Pitesti – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 62-20 si 81-84
 
Toate rezultatele inregistrate in primele faze din Cupa Romaniei, precum si statisticile oficiale, pot fi vizualizate pe:

http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/cupa-romaniei/
 
 
PROGRAM OFICIAL FINAL 4 CUPA ROMANIEI by SUPERBET 2016:
 
10.04.2016 (semifinale)
U-BT Cluj-Napoca – BC Mures Tg. Mures (ora 16:00)
CSM CSU Oradea – Dinamo Bucuresti (ora 18:15)
 
11.04.2016 (finala)
Invingatoare SF1 – Invingatoare SF2 (ora 19:00)

Parteneri