Foto

Informatii importante pentru cluburile care doresc sa utilizeze Arena de Baschet

Federatia Romana de Baschet anunta cluburile care doresc sa utilizeze sala FRB – “Arena de Baschet” ca pot depune in acest sens cereri scrise la secretariatul FRB pana in data de 21 iulie 2014, ora 14:00. Cererile vor contine urmatoarele informatii: datele clubului (adresa, CUI, CIS, numar de inregistrare la Registrul Comertului, numar de inregistare in registrul fundatiilor si asociatiilor), numele reprezentantului legal (copie CI reprezentant legal) si optiunile proprii din criteriile de atribuire prezentate pe site-ul FRB in data de 14 iulie (vezi - http://www.frbaschet.ro/stiri/2014-07-14/criterii-atribuire-utilizare-sala-frb-arena-de-baschet).
Solicitantii sunt invitati mai apoi in data de 22 iulie, la sediul FRB, unde se va intruni, cu incepere de la ora 12:00, Comisia de Atribuire.
Contractele de utilizare a salii FRB - "Arena de Baschet" vor fi atribuite in baza punctajului obtinut de catre fiecare solicitant, conform criteriilor deja prezentate, in ordine descrescatoare. Solicitantii contractelor de utilizare trebuie sa opteze pentru fiecare capitol din criteriile de atribuire. Lipsa optiunii/optiunilor va fi punctata cu 0 pentru fiecare capitol care nu are o optiune exprimata.
Mai jos, va reamintim:

CRITERII ATRIBUIRE UTILIZARE SALA FRB – ARENA DE BASCHET
 
In vederea stabilirii unei modalitati transparente pentru atribuirea utilizarii salii de antrenamente si jocuri a FRB – “Arena de Baschet”, conducerea Federatiei Romane de Baschet a stabilit urmatoarele criterii. Fiecare criteriu de atribuire are un punctaj cotat intre 5 si 20, punctajul total maxim fiind de 100 puncte.
 
Ore antrenamente:
interval          08 – 12                      15 pct
interval          12 – 16                      20 pct
interval          16 – 22                      10 pct
 
Zile de jocuri/competitii:             
Sambata                   20 pct           
Duminica                  10 pct
 
Folosire servicii suplimentare:   
Sala de forta                        20 pct
 
Modalitate plata:                           
Avans (minim 3 luni)         20 pct
Lunar                                     5 pct
 
Tip contract:
Anual                         20 pct
Ocazional                 5 pct
 
Preturile de utilizare a salii FRB – “Arena de Baschet” si a facilitatilor acesteia sunt urmatoarele:
 
antrenamente:                   110 lei/ora;
jocuri:                                   150 lei/ora;
sala de forta:                       30 lei/ora;
 
In vederea unei administrari eficiente a salii FRB – “Arena de Baschet”, toti beneficiarii contractelor de utilizare vor notifica in scris FRB pana la data de 20 ale fiecarei luni asupra programului de antrenamente (in functie de orele rezervate in baza contractului) si jocuri pentru luna urmatoare. Notificarile se vor depune la secretariatul FRB.

Parteneri