Foto

Informatii utile despre Performbaschet 2018

 Proiectul “PerformBaschet, Un pas inainte”, initiat si derulat de Federatia Romana de Baschet, va continua si in acest week-end, in perioada 28-29 aprilie, fiind programata ultima actiune pe centrele regionale din sezonul 2017-2108. Din cauza calendarului competitional al categoriei U13, generatia de sportivi nascuti 2005 nu va participa la actiunea din acest weekend, insa acesti tineri au fost deja monitorizati cu atentie la actiunea care a avut loc in luna martie. Centrele regionale din tara vor tine o evidenta a ultimei actiuni iar in urma acesteia se vor selecta copiii nascuti 2004 pentru “SummerCamp Performabaschet 2018”. Pe aceasta cale, rugam antrenorii sa-si trimita sportivii la aceasta ultima sesiune de antrenamente, pentru a se putea face un proces de selectie cat mai obiectiv.
 
Pe de alta parte, va informam ca “SummerCamp Performbaschet 2018” pentru generatia 2005 va avea loc in perioada de 19-24 august iar acesti jucatori vor fi monitorizati indeaproape si vor primi teme individuale specifice fiecaruia, pe care sa le aplice pentru a intra in cel de-al doilea an de proiect. Acestia vor fi masurati si testati pentru a le putea oferi sfaturi cat mai bune in legatura cu particularitatiile necesare progresului lor.
Totodata, generatia sportivilor nascuti 2004 va intra in “SummerCamp Performbaschet 2018” incepand cu data de 24 august si va finaliza sesiunea in data de 29 august, insa, fiind vorba despre generatia de sportivi care incheie acest proiect, va fi realizata si o selectie in vederea echipei nationale. Astfel, daca un sportiv nascut 2004 va fi selectat din SummerCamp, el va continua pregatirea si in perioada 29 august – 3 septembrie.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact Alexandru Ardelean - 0742.385.537 sau performbaschet@gmail.com)

Parteneri