Foto

Infrangere dramatica pentru BC Timisoara in BIBL

Plecati cu gandul de a obtine prima victorie in deplasare in Liga Balcanica (BIBL), BC Timisoara a pierdut dramatic, cu scorul 79-77, meciul cu muntenegrenii de la Mornar Bar si ocupa locul al patrulea in Grupa A.

Baietii lui Predrag Badnjarevic siMilorad Perovic au fost aproape sa bifeze a doua victorie, chiar daca veneau dupa  20 de ore de mers pe drum si dupa peripetii  smulse parca dintr-un  roman semnat de Constantin Chirita si ai sai “Ciresarii”.  Trenul de la Belgrad la Bar care deplasa delegatia “leilor din Banat” a ramas vreme de cinci ore inzapezit in munti, astfel ca jucatorii au ajuns in Muntenegru cu doar sase ore inaintea debutului jocului.

Istoviti, dar dornici sa demonstreze ca se pot bate de la egal la egal cu orice adversar din Liga Balcanica, BC Timisoara a inceput tare meciul, insa cu 14 secunde inainte de final muntenegrenii au reusit cosul victoriei.

Principalii marcatori: Archie 14 puncte, 7 recuperari, Popescu 14 puncte, 5 recuperari, Nikola Jovanovic 13 puncte, 5 recuperari, Markovic 11 puncte (3×3), Zlatko Jovanovic 10 puncte, 9 pase decisive.

FOTO: facebook BC Timisoara

Parteneri