Infrangere in extremis pentru BC Timisoara

Reprezentanta Romaniei in actuala editie a Ligii Balcanice, BC Timisoara, a piedut in extremis  cu scorul 78-80,  meciul din prima etapa cu Rilski Sportist Samakov (Bulgaria). Jucatorii pregatiti de Predrag Badnajarevic si Milorad Perovic au lasat de-o parte emotiile si au inceput tare meciul chiar pe terenul finalistei din sezonul trecut a BIBL.  Dupa zece minute de joc tabela din Arena Samakov indica 19-18 in favoarea “leilor din Banat, insa gazdele au echilibrat meciul pana la pauza mare (38-38).

Reveniti de la vestiare si montati sa faca o prima impresie buna , timisorenii au apasat pe acceleratie si s-au desprins la sase puncte dupa cinci minute de joc, dar bulgarii si-au adus aminte ca sunt fosti finalisti si au dat tonul revenirii, terminand sfertul al treilea la trei puncte in spatele Timisoarei. In ultima secventa a formatia de pe malul raului Bega a condus, dar cu  33 de secunde inainte de ultimul fluier jucatorii lui Badnajarevic s-au vazut egalati (77-77). Branko Cuic a mai pus un punct pe tabela de marcaj in dreptul “leilor”, dar Martin Marinov n-a fost de acord si a marcat din spatele semicercului de trei puncte, stabilind invingatoarea.

Marcatorii Timisoarei:
Dominique Archie -  18p ,10 rec, 3 interceptii, 2 capace
Robert Sarovic – 15p, 5 rec,
Zlatko Jovanovic – 11p, 2 rec, 3 pase decisive
Ivan Siriscevic – 11p, 3 rec, 3 pase decisive
Branko Cuic – 8p, 5 rec, 4 pase decisive
Nenad Markovic – 7p, 4 rec, 2 interceptii
Bogdan Popescu – 6p, 4 rec
Dan Paltinisanu – 2p, 3 rec, 2 pase decisive
A mai evoluat: Pentru Czmor.
 
Urmatorul meci al Timisorei este programat pe 08 noiembrie 2011, pe teren propriu, impotriva macedonenilor de la KK Torus - SC Boris Trajkovski.

Parteneri