Foto

Inlocuiri de ultima ora la COSMOTE ALL STAR GAME - ALBA IULIA 2012 (feminin)

Din cauza unor motive obiective, Federatia Romana de Baschet anunta doua modificari de ultima ora in cadrul selectionatelor SUD si NORD pentru "COSMOTE ALL STAR GAME - ALBA IULIA 2012". Astfel, dupa ce in urma cu doua zile am anuntat loturile celor doua selectionate care vor face spectacol, sambata seara, cu incepere de la ora 18:00, in Sala Universitatea din Alba Iulia, cluburile CSM Targoviste si CSM Universitatea Oradea ne-au comunicat ca sportivele Chrissy Givens si Florentina Ardeleanu nu vor putea fi prezente la evenimentul de la Alba Iulia. In cazul americancei Chrissy Givens, CSM Targovistea ne-a anuntat ca aceasta urmeaza un tratament de recuperare medicala si nu poate juca la COSMOTE ALL STAR GAME - ALBA IULIA 2012, in vreme ce in cazul conducatoarei de joc Florentina Ardeleanu am fost informati ca are un deces in familie.
In aceste conditii, Givens a fost inlocuita in lotul selectionatei SUD cu pivotul echipei SCM Craiova, Elsara GREER, in vreme ce locul lui Ardeleanu in lotul selectionatei NORD a fost luat de pivotul echipei oradene, Mihaela ADI (n.n. - FRB a respectat in cazul Ardeleanu regula ca fiecare club divizionar sa aiba minim o reprezentanta la COSMOTE ALL STAR GAME - ALBA IULIA 2012).

Pe aceasta cale, FR Baschet anunta ca este alaturi de Florentina ARDELEANU in aceste clipe de grea suferinta, cauzate de disparitia prematura a tatalui ei. Sincere condoleante!

 

Cosmote ALL STAR GAME ALBA IULIA 2012 - FEMININ


Parteneri