Foto

Inscrieri pentru proiectul Domnul Goe joaca baschet! (minibaschet masculin)

Avand in vedere numarul mare de participanti, dar si diferentele mari de valoare dintre echipe, mai ales la categoria “minibaschet masculin”, Federatia Romana de Baschet a decis ca din acest an sa se desfasoare turnee prealabile de departajare inaintea Campionatului National de Babybaschet si Minibaschet de la Tg. Mures. Actiunea intitulata sugestiv "Dl. Goe joaca baschet" se va derula in cadrul Programului National "Pierre de Coubertain", initiat de Ministerul Tineretului si Sportului.
Ce reprezinta aceste turnee?
In perioada 31 mai – 02 iunie 2013, in intreaga tara va avea loc o ampla actiune, intitulata “ Dl. Goe joaca baschet!”, si derulata in cadrul Programului National "Pierre de Coubertain", menita sa faca o departajare initiala pentru minibaschet masculin. In fapt, un fel de calificari pentru Campionatul National de Minibaschet masculin, in urma carora vor fi efectuate departajari pe criterii valorice. Aceste meciuri din turneele de departajare nu sunt eliminatorii (n.n. – toate echipele care se vor inscrie, vor juca si la Tg. Mures), ci vor arata situatia reala a tuturor echipelor care vor participa la Campionatul National de Babybaschet si Minibaschet 2013.
 
Dupa desfasurarea “calificarilor” - turneelor regionale, se va face o departajare valorica, astfel incat toate echipele participante sa aiba sansa unor jocuri echilibrate la Tg. Mures. Inscrierea echipelor pentru “calificari” - turnee regionale de departajare se va face la adresele de mail - minibaschetbaieti@frbaschet.ro si svetlana.dragusin@frbaschet.ro
 
“Dl. Goe joaca baschet!” se desfasoara doar la masculin, pentru categoria minibaschet (nascuti 2001-2002), deoarece exista un numar mare de echipe care doresc sa participe in competitie.
Echipele care vor sa participe la Campionatul National de Babybaschet si Minibaschet de la Tg. Mures SUNT OBLIGATE SA SE INSCRIE SI SA PARTICIPE MAI INTAI LA ACEASTA ACTIUNE "DL. GOE joaca baschet!" - TURNEE REGIONALE DE DEPARTAJARE.
1. Perioada de inscriere pentru “Dl. Goe joaca baschet!”: 18 aprilie – 10 mai 2013, la adresele de mail mentionate mai sus.
2. Dupa ce se va finaliza perioada de inscriere, in functie de numarul de echipe, se va realiza sistemul competitional si repartizarea pe zone geografice, urmand sa fie anuntate pe site-ul FRB.
3. La meciuri se va respecta Regulamentul de Minibaschet.
4. Aceste turnee regionale vor dinamiza cu siguranta Campionatul National de Babybaschet si Minibaschet, urmand ca la Tg. Mures sa avem meciuri atractive si echilibrate.

Parteneri