Foto

Intalnire de lucru la Cluj-Napoca pentru EUROBASKET 2017!

Cu 16 luni inaintea inceperii celui mai important eveniment baschetbalistic organizat vreodata in Romania, una dintre grupele EUROBASKET 2017 urmand sa fie gazduita anul viitor de Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, specialistii mai multor departamente din cadrul forului international, impreuna cu oficiali ai federatiilor de specilitate din Turcia, Israel si Finlanda, au venit in tara noastra pentru a discuta in aceste zile cu reprezentantii FRB despre planurile de marketing, management si ticketing referitoare la buna desfasurare a intrecerii continentale Astfel, in aceste zile, municipiul Cluj-Napoca gazduieste mai multe intalniri de lucru intre specialistii FIBA si reprezentantii celor patru tari care vor organiza in comun grupele EUROBASKET 2017, respectiv Turcia, Romania, Israel si Finlanda. Din partea Comitetului Roman de Organizare sunt prezenti presedintele FRB, Horia Paun, directorul Evenimente-International FRB, Adrian Voinescu, membrii Biroului Federal, Mircea Cristescu si Aurora Dragos, precum si alti oficiali din Cluj-Napoca.
Pe agenda de lucru a intalnirilor se afla mai multe teme, asistenta discutand pana astazi despre branding (promovarea evenimentului) si ticketing (modalitatea de punere in vanzare a pachetelor cu bilete la meciuri), dar si despre planurile de management. Totodata, specialistii FIBA TV si ai departamentului de marketing din cadrul forului international au efectuat un site visit, inspectand ieri locatiile din Cluj-Napoca. De altfel, in opinia oficialilor FIBA si a celorlalti oaspeti de seama din Turcia, Israel si Finalnda, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca este o gazda foarte buna pentru Eurobasket 2017, fiind considerata o arena care se ridica la inalte standarde europene, iar conditiile oferite de hotelurile in care vor fi cazati participantii (Grand Hotel Italia) si oficialii (City Plaza) au fost apreciate din plin.
Pe de alta parte, s-a discutat si despre lansarea logo-ului oficial al EUROBASKET 2017, acesta urmand sa fie prezentat in public in data de 25 mai. “Este o intalnire de lucru care vizeaza mai multe aspecte administrativ-organizatorice. Sunt foarte multe de pus la punct pentru ca Eurobasket 2017 sa fie o reusita din toate punctele de vedere. Am avat mai multe discutii despre branding, despre ticketing, despre televizarea evenimentului, dar si despre multe altele. Sunt multe detalii si nu trebuie omis nimic. Vom avea periodic astfel de intalniri”, a declarat Adrian Voinescu, directorul Evenimente-International din cadrul FRB si coordonatorul Comitetului Roman de Organizare al Eurobasket 2017.

Parteneri