Foto

International Summer Basketball Camp, Bucuresti 2016

Asa cum obisnuieste de cativa ani, Pro Basketball Academy organizeaza o data cu venirea verii o tabara de pregatire si perfectionare pentru tinerii baschetbalisti din tara noastra si nu numai.
Si in acest an, Pro Basketball Academy va invita la o noua editie a “International Summer Basketball Camp, Bucharest 2016”.
Astfel, Pro Basketball Academy continua misiunea de a introduce si perfectiona aptitudinile baschetbalistice ale copiilor pasionati de acest joc, alaturi de Federatia Romana de Baschet, Directia pentru Sport si Tineret a municipiului Bucuresti si antrenori din strainatate si Romania.
Conform organizatorilor, “International Summer Basketball Camp Bucharest 2016” va avea loc, in perioada 24 - 30 iunie, avand ca principal scop pregatirea si perfectionarea pasionatilor de baschet, pentru care vacanta reprezinta un prilej in plus pentru a practica sportul preferat. Acest camp de vara este adresat copiilor si sportivilor de orice varsta si nivel de pregatire, care doresc sa invete sau sa isi perfectioneze jocul. Antrenorii se vor ocupa de maximizarea performantelor acestora, intr-un mediu distractiv.
Programul antrenamentelor din cadrul Pro Basketball Academy Bucharest Summer Camp 2016 - zilnic, in perioada mai sus mentionata, la Iris Sports Arena, de la ora 9:00 pana la ora 15:00.
Antrenorul coordonator este Igor Georgiev (Macedonia), antrenor licentiat FIBA, iar invitati la camp sa participe activ la pregatirea tinerilor baschetbalisti sunt antrenorii Christian Crudeli (FIBA Coach/CC International Basketball Academy/ Spania), Boban Petrovski (FIBA Coach/Macedonia), Shane Maynard (USA), Domonique Crawford (USA) si asistentii Marius Opran si Claudia Croitoru. Mai multi antrenori vor fi anuntati in curand.
Premii, diplome, tricouri/echipamente si alte surprize pentru toti participantii!
Pretul: 200 Euro
 
Pentru alte detalii despre taxa de inscriere si alte informatii utile:
Telefon: +40.746.133.555
Telefon: +40.736 398 841
contact@probasketballacademy.ro
www.facebook.com/ProBasketballAcademy

Parteneri