Foto

Invitatie Deschiderea Campionatului Universitar de Baschet - Etapa zonala

Federatia Romana de Baschet si Asociatia Student Sport au deosebita placere sa va invite sa  participati  la  evenimentul de deschidere a  Campionatului  National Universitar de Baschet 3x3  si a Campionatului National Universitar de Fotbal 2012, ceremonie care va avea loc luni5 martie 2012, la  sediul Federatiei Romane de Baschet (Bulevardul Basarabia, nr. 39, sector 2, Bucuresti), cu incepere de la ora 14:00.

La festivitate vor participa nume importante ale sportului romanesc, precum si personalitati marcante ale vietii publice, printre  invitati confirmand participarea:

Catalin Baba – Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului,
Sorin Oprescu – Primarul General al Municipiului Bucuresti,
Carmen Tocala - Presedinte al Federatiei Romane de Baschet,
Ion Vladoiu si Miodrag Belodedici – Ambasadori Student Sport,
Claudia Georgescu – Director al Federatiei Sportului Scolar si Universitar,
Doina Melinte – Presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret,
Viorel Cojocaru – Rector al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport,
Calin Ile si Adrian Socaciu - Fondator al Asociatiei „Student Sport”,
CRBL – Ambasador Student Sport.
 
Evenimentul desfasurat in Arena de Baschet va atrage si 28 de echipe de baschet calificate in aceasta faza a competitiei  (16 echipe  masculine, 12 echipe feminine), precum si 16 echipe de fotbal. Din program nu vor lipsi surprizele, organizatorii pregatind un adevarat show pentru studenti.
 
Asigurandu-va de intreaga noastra consideratie, va multumim in numele baschetului romanesc pentru sprijinul pe care-l acordati promovarii si dezvoltarii acestui minunat sport in randul studentilor si va asteptam la festivitatea din 5 martie 2012.
 

Parteneri