Foto

Invitatie la prima editie a Tg. Mures International Basketball Camp!

Esti gata sa te antrenezi cu profesionisti?
Vrei sa te pregatesti dupa cele mai moderne metode de antrenament?
Esti gata sa-ti imbunatatesti calitatile si sa-ti depasesti limitele?
 
Atunci trebuie sa fi prezent in aceasta vara la “Tg. Mures International Basketball Camp”!
 
ProBasketball Academy si Sport Life va invita sa participati, in perioada 23-29 august 2015, la prima editie a “Tg. Mures International Basketball Camp”, o tabara de pregatire baschetbalistica rezervata juniorilor U18 (masculin si feminin). Coordonatorul camp-ului de vara este antrenorul macedonian Igor Georgiev iar in cadrul staff-ului tehnic se vor regasi mai multi antrenori licentiati FIBA, atat din Romania, cat si din strainatate (antrenorii Christian Crudeli, Nenad Marinkovic, Lili Barbu etc, dar si specialistul in pregatire fizica Costi Sardescu).
Pentru fiecare sportiv dornic sa participe la aceasta tabara internationala de pregatire in Tg. Mures se va plati o taxa de participare de 250 de euro, pret in care sunt incluse serviciile de cazare si masa la Hotelul Darina (www.darina.ro – hotel de trei stele; se intra cu cina in data de 23 august si se iese cu micul dejun in data de 29 august), dar si cele de pregatire baschetbalistica pe durata celor sase zile. In programul oficial, in afara antrenamentelor zilnice de baschet (dimineata si dupa-amiaza), au fost prinse si alte activitati educativ-recreationale, printre care se numara si vizitarea Castelului Sighisoara. Pentru cei care se vor inscrie pana in data de 30 aprilie, organizatorii ofera un discount de 10%, iar pentru cei care o vor face in perioada 01-30 iunie, se va aplica un discount de 5%.
 
Conform organizatorilor, participantii la prima editie a “Tg. Mures International Basketball Camp” vor primi trofee, diplome, medalii si tricoul oficial. Deschiderea oficiala a taberei internationale de pregatire va avea loc in seara zilei de 23 august, iar festivitatea de inchidere este programata in dimineata zilei de 29 august.  
 
Date de contact:
Detalii si inregistrare – Ramona Gaspar (tel. +40720.540.348 sau mail ramona@sportlife.ro)
Informatii tehnice – Tibi Dumitrescu (tel. +40746.133.555 sau mail contact@probasketballacademy.ro)

Parteneri