Foto

Invitatie la turneul de baby si minibaschet Transilvania No Borders Peak Cup 2017

ACS Gladius Targu-Mures si SportLife, in parteneriat cu PEAK si Herlitz Romania si in colaborare cu Federatia Romana de Baschet si Primaria Municipiului Targu-Mures, organizeaza, in perioada 3 - 11 februarie 2017, la Targu-Mures, cea de-a sasea editie a turneului international de babybaschet si minibaschet "Transilvania No Borders PEAK Cup".

Din acest an, intrecerea poarta numele sponsorului tehnic al reprezentativelor de baschet ale Romaniei, care se implica activ in sprijinirea baschetului autohton inca de la cele mai fragede varste. Competitia este impartita in doua sectiuni. Astfel, in perioada 3 - 7 februarie vor avea loc confruntarile de babybaschet baieti si minibaschet fete, iar in perioada 8-11 februarie se vor desfasura intalnirile de minibaschet baieti.
In seara de 3 februarie va avea loc sedinta tehnica pentru prima serie, urmand ca meciurile din grupele de babybaschet masculin si minibaschet feminin sa se dispute in intervalul 4-6 februarie. Meciurile de clasament, finalele si festivitatile de premiere au loc in data de 7 februarie. Tot in 7 februarie, seara, se va tine sedinta tehnica pentru seria a doua. Intre 8 si 10 februarie se vor desfasura meciurile din grupele de minibaschet masculin, iar in 11 februarie sunt programate jocurile de clasament, finalele si festivitatea de premiere.
Meciurile se vor disputa dupa  regulamentele Federatiei Romane de Baschet. Meciurile vor avea 4 sferturi a cate opt minute fiecare la babybaschet si, respectiv, 4 sferturi a cate zece minute fiecare la minibaschet. 
Castigatorii vor fi recompensati cu echipament de joc PEAK, rechizite Herlitz, cupe, medalii si diplome. De asemenea, premiantii MVP si cosgeterii turneului vor primi ghete de joc PEAK, rechizite Herlitz, trofee si diplome.
Organizatorii ofera cazare si 3 mese pe zi la preturi avantajoase atat participantilor, cat si parintilor copiilor in hoteluri si pensiuni din Targu-Mures, cotate la patru si trei stele.
Inscrierile se fac la telefon 0720.540.348 - Veronica Doda.
Mai multe detalii despre "Transilvania No Borders PEAK Cup" gasiti pe siteul cupatransilvania.sportlife.ro.

Parteneri