Foto

Invitatie la turneul de minibaschet Cupa FunSports 2017

Clubul Sportiv Transilvania Brasov si Agentia de sport "FunSports", in colaborare cu Federatia Romana de Baschet, organizeaza cea de-a sasea editie a turneului national de minibaschet, "Cupa FunSports 2017". Competitia va avea loc in renumita statiune montana Bran, aflata la doar cativa kilometri de Brasov. Organizatorii au pregatit o sumedenie de surprize pentru participanti, pe care ii invita pe aceasta cale sa petreaca o vacanta la munte intr-un peisaj de basm. La Bran, micutii baschetbalisti vor imbina perfect baschetul de calitate cu activitati recreative.
Turneul se va desfasura in perioada 3-11 februarie 2017, iar jocurile se vor organiza in conformitate cu regulile si regulamentele de joc impuse de Federatia Romana de Baschet.  In perioada 3-7 februarie vor avea loc competitiile de mini-baschet si baby-baschet rezervate baietilor, pentru ca din 8 februarie pana in 11 februarie, fetele sa se bata pentru trofeul FunSports. Organizatorii competitiei ofera cazare si 3 mese pe zi participantilor in locatii de doua si trei stele. Micutii baschetbalisti vor beneficia de piscina interioara, jacuzii, sauna si locuri de joaca. Se vor organiza excursii si focuri de tabara. Echipele ce vor reusi sa castige Cupa FunSports vor fi recompensate cu echipamente de joc, cupe, medalii si diplome. Data limita de inscriere la cel mai mare turneu de mini-baschet si baby-baschet din România este 15 ianuarie 2017, iar locurile sunt limitate. Mai multe detalii puteti afla de pe site- ul www.funsports.ro. Mai jos aveti programul competitiei.
 
PROGRAM
 
Baieti
03 - 07 februarie 2016  - Minibaschet & Babybaschet
3 februarie 2017, – sedinta tehnica si dineu antrenori
4 – 6 februarie 2017, – jocuri grupe si activitati 
7 februarie 2017,  – finalele si festivitatea de premiere
# fiecare echipa participanta va avea programat un numar de minim 5 meciuri.
 
Feminin
08 - 11 februarie 2016  - Minibaschet & Babybaschet
8 februarie 2017, – sedinta tehnica si dineu antrenori
9 – 10 februarie 2017, – jocuri grupe si activitati 
11 februarie 2017,  – finalele si festivitatea de premiere
# fiecare echipa participanta va avea programat un numar de minim 4 meciuri.
 
Sistem competitional
Se vor alcatui grupe in functie de numarul de echipe inscrise in turneu, iar jocurile vor fi stabilite conform tabelei Berger. Orele de disputare a meciurilor vor fi afisate dupa alcatuirea grupelor.
Regulamentul de joc
Regulamentul de joc al turneului este conform cu regulamentul jocului de minibaschet practicat de Federatia Romana de Baschet. 
Timp de joc:
                    Babybaschet (4 sferturi x 8 Min),
                    Minibaschet  ( 4 sferturi x 10 min).
                    Timp continuu fara oprirea cronometrului de joc.


REGULAMENTUL complet si alte informatii pe www.funsports.ro
 
 
Pentru mai multe detalii, persoana de contact:  prof.  Madalina Epure
Telefon - 0720 549 889

Parteneri