Foto

Invitatie la Turneul interscolar de baschet Cupa Metigla, editia 2018

"Asociatia Un Strop de Fericire" si "Coilprofil" incurajeaza tinerii sa faca miscare si invita scolile sa se inscrie la cea de-a IV-a editie a turneului de baschet interscolar "Cupa Metigla 2018".
Anul acesta, competitia se adreseaza scolilor din judetul Prahova si judetele invecinate – Dambovita, Brasov, Buzau, Ialomita si Ilfov. Ca si la editiile anterioare, scolile participante la competitie vor fi dotate cu panouri de baschet si echipament sportiv. Scolile interesate sa intre in competitie sunt rugate sa trimita un e-mail pe adresa asocstropdefericire@gmail.com, prin care sa motiveze dorinta de participare la acest turneu interscolar de baschet si nevoia lor de a avea echipament sportiv.
E-mailul trebuie sa contina urmatoarele informatii:
1. Scoala – nume, adresa, telefon si persoana de contact;
2. Persoana de contact – profesor sport responsabil de proiect;
3. Numarul de elevi care invata in scoala;
4. Activitati sportive, participari la competitii de baschet si nu numai;
5. Probleme intampinate in derularea activitatii sportive, lipsuri, daca sunt (2-3 fotografii din care sa reiasa situatia actuala a panourilor de baschet);
6. Cu cate echipe ar putea participa scoala respectiva la competitia interscolara de baschet (minimul necesar este de 3 echipe de gimnaziu si/sau liceu, numarul maxim va trebui specificat de dumneavoastra).
Data limita de inscriere a scolilor in competitie si de trimitere a e-mailului, pentru a putea beneficia de dotare cu echipament sportiv este de 01 martie 2018.
Campionatul de baschet interscolar "Cupa Metigla 2018" se va organiza, in perioda 4-9 iunie 2018. Primele 3 zile ale acestei perioade vor fi destinate meciurilor din scoli; fiecare scoala va organiza meciuri intre echipele inscrise si isi va desemna echipa care ii va reprezenta in semifinala.
 
Programul campionatului de baschet interscolar „Cupa Metigla”, edi?ia 2018:
* 01 februarie – 01 martie
inscrierea in competitie a scolilor, a celor care au nevoie de panouri de baschet sau care nu au mai participat in competitie;
* 01 – 31 mai
inscrierea echipelor din scolile participante;
* 04-09 iunie
meciurile locale, semifinala, finala.
 
Peste 70 de panouri de baschet au fost deja amplasate in scolile din judetul Prahova incepand cu toamna anului 2015, in cadrul campionatului de baschet interscolar “Cupa Metigla”. Un numar de 22 de scoli si mai multe cluburi sportive au beneficat, prin acest proiect, de material sportiv necesar desfasurarii activitatii sportive. Conditiile de joc oferite, premiile si organizarea pe masura, au atras peste 2000 de tineri jucatori de baschet in cadrul celor trei competitii anterioare.
Asociatia "Un Strop de Fericire" este o organizatie non-profit infiintata in anul 2012. Aceasta incurajeaza educatia si dezvoltarea personala a tinerilor prin implicare in proiecte locale si internationale, organizeaza evenimente sportive care promoveaza un stil de viata activ si sanatos, sprijina integrarea sociala a tinerilor din mediul defavorizat. Detalii despre aceste proiecte puteti gasi pe www.unstropdefericire.ro
Compania Coilprofil, prezenta pe piata constructiilor din Romania incepand din anul 2001, produce sisteme pentru invelitori metalice: tigla metalica, sistem pluvial, tabla cutata, panouri termoizolante si accesorii. Compania se implica in dezvoltarea societatii civile, prin sustirea mai multor activitati sportive din sfera ciclismului si a baschetului, dar si a altor activitati culturale si educative. Compania s-a implicat activ in construirea primului centru de cercetare a conditiilor de confort din Romania, proiect initiat si dezvoltat de un grup de studenti voluntari ai organizatiei EfdeN si sustine anual activitatile asociatiei "Un Strop de Fericire".
Mai multe detalii despre companie si proiectele in care este implicata pe www.coilprofil.ro .

Parteneri