Foto

Invitatie la Turneul National de Minibaschet de la Brasov

Fun Sports in parteneriat cu Federatia Romana de Baschet organizeaza la Brasov, in perioada 10-15 ianuarie 2012 prima editie a Turneului National de Minibaschet, intitulat sugestiv Cupa Fun Sports. Destinat copiilor nascuti in 2000 si 2001, fete si baieti, competitia de la Brasov va reuni la start 16 echipe la masculin si 16 formatii  la feminin.

Pe toata perioada desfasurarii intrecerii echipele inscrise au obligatia de contracta cazarea si masa de la organizatori, putand opta pentru doua pachete, cu precizarea ca repartitia se va face pe principiul primului venit:

1.       Hotel/Pensiune *** - 450 Lei /persoana (pentru cinci zile de pensiune completa)
2.       Hotel /Pensiune ** - 400 Lei / persoana (pentru cinci zile de pensiune completa)
 

De asemenea, competitia va avea un site dedicat exclusiv (www.funsports.ro) unde parintii si prietenii vor putea urmari in direct unele partide si vor gasi poze, informatii si rezultate despre echipele participante.
 
Pentru inscrieri, formatiile sunt rugate sa trimita o solicitare scrisa pe mail, la adresa office@funsports.ro sau pe fax la numarul 0368.458.475, in care se vor specifica urmatoarele date: numarul de echipe inscrise in concurs si denumirile exacte ale acestora, categoria sportiva, numarul de persoane (sportivi, antrenori, oficiali sau alte persoane), precum si datele de contact. Atentie! Data limita de inscriere este 20 decembrie 2011!

Foarte important! La inregistrarea si validarea actelor (10 ianuarie 2012) fiecare sportive va prezenta o adeverinta medicala prin care sa ateste ca este clinic sanatos si apt pentru efort fizic.

Pentru mai multe informatii persoane de contact sunt:

Eugen Rosu: 0722.631.599
Razvan Angheluta: 0722.580.513
 
Programul competitiei:

Marti – 10 ianuarie 2012
Sosirea participantilor
Inregistrarea si validare acte inscriere
Cina
Sedinta tehnica
Dineu oficial
 
Miercuri – 11 ianuarie 2012
Mic dejun
Festivitatea de deschidere a turneului
Jocuri grupe
Pranz
Jocuri grupe
Cina
 
Joi – 12 ianuarie 2012
Mic dejun
Lectia de baschet  “De ce iubim baschetul” si “Jurnal de baschet”, invitati speciali: antrenori, jucatori, oameni de baschet, cu totii vor spune secretele sportului cu mingea la cos
Pranz
“Jocurile zapezii in Poiana Brasov” – concurs de sanius si bulgareala in Poiana Brasov. Cel mai ingenios om de zapada va fi premiat
Cina
 
Vineri – 13 ianuarie 2012
Mic dejun
Jocuri grupe
Pranz
Jocuri grupe
Cina
 
Sambata – 14 ianuarie 2012
Mic dejun
“Patina de aur”  - Intrecere pe patinoarul de sub Tampa. Intrarea gratuita, ceai si biscuiti din partea organizatorilor
Pranz
Semifinale
Cina
“Petrecerea micilor baschetbalisti “ – Muzica, dans, karaoke show, specatcol de magie si iluzionism, sucuri si snacks-uri
 
Duminica – 15 ianuarie 2012
Mic dejun
Finalele
Festivitatea de premiere si inchidere
Pranz
Plecarea echipelor
 
 
 
 
 
 
 
 

Parteneri