Foto

Joaca baschet de nota 10 la Sport Arena Streetball!

Cel mai tare campionat de baschet 3x3 din Romania, “Sport Arena Streetball” (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball), va debuta, vineri, 16 mai, pe terenurile din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti. “Sport Arena Streetball” este organizat in colaborare cu Federatia Romana de Baschet, Universitatea Politehnica Bucuresti si Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si este sustinut de Raiffeisen Bank si Gatorade. Inscrierile in competitie se fac pe www.3la3.ro, incepand de luni, 12 mai, ora 15:00.
 
Aflat la cel de-al zecelea sezon, campionatul de baschet 3x3 “Sport Arena Streetball”, care reuneste vara de vara peste 4.000 de jucatori si peste 10.000 de spectatori la cele cinci turnee devenite traditionale, este gata de un nou start. Iar pe listele de inscriere sunt asteptate sa participe la primul turneu, care se va disputa in perioada 16-18 mai, peste 200 de echipe. Conform organizatorilor, startul la inscrieri se va da luni, 12 mai, cu incepere de la ora 15:00, pe site-ul www.3la3.ro, acolo unde toti participantii vor trebui sa aiba deja un cont activ.
 
Pentru al treilea sezon consecutiv, “Sport Arena Streetball” face parte din circuitul mondial de baschet 3x3 care se disputa sub egida FIBA, din Europa doar Romania si Letonia avand acest statut. Jucatorii trebuie sa se inregistreze pe portatul www.3x3planet.com si vor puncta in clasamentul mondial, FIBA 3x3 World Ranking, acolo unde Romania are in prezent trei jucatori printre primii 20 din lume.
 
Astfel, organizatorii anunta ca in cel de-al zecelea sezon al “Sport Arena Streetball” sunt cuprinse patru etape distincte:
16-18 mai
30 mai – 1 iunie
11-13 iulie
1-2 august
Iar dupa derularea celor patru etape va fi organizat si un Turneu Master, care va reuni echipele alcatuite din cei mai buni jucatori, in urma punctajului realizat de-a lungul sezonului, si care se va disputa in perioada 2-3 august.
Toate turneele din cadrul “Sport Arena Streetball” din acest sezon vor avea loc pe terenurile Sport Arena din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti.

Parteneri