Foto

Joaca baschet in curtea scolii cu Bogdan Stelea, Virgil Stanescu si DOC!

Cupa Liceelor de baschet 3x3 by Sport Arena (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball), o competitie organizata in premiera in Romania, debuteaza maine, avand la start 40 de echipe din 18 licee bucurestene. Invitati speciali la acest eveniment sunt fostul portar al echipei nationale de fotbal si un impatimit al jocului de baschet, Bogdan Stelea, baschetbalistii stelisti Virgil Stanescu si Robert Nyakundi si rapper-ul DOC.
Cele patru staruri isi vor aduce aminte de perioada cand jucau baschet in curtea liceului si sunt gata sa le demonstreze tinerilor care le vor fi coechipieri, adversari sau spectatori, ca bucuria unei miute nu dispare niciodata.
Meciul vedetelor, in care Stelea, Stanescu, Nyakundi si DOC vor avea alaturi cativa dintre cei mai buni baschetbalisti de liceu, va avea loc marti, 8 aprilie, incepand cu ora 12.00, pe terenurile special amenajate de Sport Arena in incinta Colegiului National Sfantul Sava.
Ca la orice eveniment de baschet 3x3, distractia va fi pe primul loc, cu muzica, concursuri pentru spectatori si multe alte suprize. Cupa Liceelor de baschet 3x3 este organizata de Sport Arena, in colaborare cu Federatia Romana de Baschet si Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si este sustinuta de Raiffeisen Bank, McDonalds si Idilis.
Conform programului oficial, marti, 8 aprilie, vor avea loc partidele din faza grupelor, intre orele 9.00 si 19.00, in timp ce miercuri sunt programate partidele eliminatorii, incepand cu ora 10.00, urmand ca finalele sa se dispute in jurul orei 15.30.

Parteneri