Foto

Joaca si tu de nota 10 la Cupa liceelor de baschet 3x3 Stelian Gheorghiu!

Esti licean in Bucuresti? Ai trei colegi care stiu sa dribleze sau sa dea un slam-dunk? Alcatuiti-va o echipa, aduceti cu voi jocul vostru de nota 10 si dovediti ca sunteti “regii” inelelor la Cupa Liceelor de baschet 3x3 “Stelian Gheorghiu”, intrecere care va avea loc in incinta Colegiului National “Sf. Sava”, in 8 si 9 aprilie 2014! Cupa Liceelor “Stelian Gheorghiu” este organizata de Sport Arena, Federatia Romana de Baschet, Colegiul National “Sfantul Sava”, DSTMB, ACS Sport Promotion, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, McDonalds si Idilis.
 
Astfel, in 8 si 9 aprilie, atmosfera specifica turneelor Sport Arena Streetball va fi recreata in curtea liceului. Muzica, concursuri, premii, distractie, invitati speciali, totul pentru o competitie de neuitat in “Saptamana Altfel”!
Ca sa deveniti participanti activi in cadrul competitiei de baschet 3x3, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aveti cont pe www.3la3.ro, sa va inscrieti ca si jucatori, sa va creati o echipa si sa o inscrieti, gratuit, in turneul creat pe site-ul amintit - http://www.3la3.ro/TournamentInfo.aspx?IdTournament=39.
 
Click pentru REGULAMENT
http://3la3.ro/2012/wp-content/uploads/2014/03/regulament-licee-3x3.pdf
si pentru
PROCEDURA DE INSCRIERE
http://3la3.ro/2012/wp-content/uploads/2014/03/Procedura-inscriere-pe-3la3.ro_.pdf!
 
Echipa castigatoare a turneului masculin va disputa un meci demonstrativ, un duel al generatiilor, cu echipa castigatoare a “Polifest Streetball”, turneu dedicat studentilor din Universitatea Politehnica Bucuresti. Ca sa vedem cine merita, intr-adevar, nota 10 in baschet 3x3, studentii sau elevii!
Sport Arena Streetball (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball, www.youtube.com/SportArena), cea mai populara competitie de baschet 3x3 din Romania, sarbatoreste in 2014 cel de-al 10-lea sezon si ii provoaca pe toti pasionatii acestui sport sa joace de nota 10!
 
NU RATA OCAZIA SI PARTICIPA LA CUPA LICEELOR DE BASCHET 3x3 “STELIAN GHEORGHIU”!

Parteneri