Foto

Jucatori romani in campionatele lumii: Pavel, lider detasat in Austria

In Austria, Flying Foxes Viena, echipa lui Elisabeth Pavel si-a continuat marsul triumfal prin campionat, incheind sezonul regulat cu a 16-a victorie din tot atatea posibile. Echipa vieneza a depasit cu 98-49 pe BK Duchess, aceeasi echipa in fata careia castigase, cu o saptamana in urma si Cupa Austriei. In meciul din acest weekend, Eli Pavel a contribuit cu 11 puncte.

In prima liga franceza, internationalul roman Vlad Moldoveanu a evoluat 31 de minute si a inscris 15 puncte, dar echipa lui, Le Havre, a cedat pe terenul ocupantei locului 2 in campionat, Strasbourg, scor 73-83.

Tot in Franta, dar in liga secunda feminina, Anita Meszaros a contribuit esential, cu 11 puncte si 9 recuperari la victoria pe care echipa ei, Reims, a obtinut-o, pe teren propriu, impotriva lui Limoges. In urma acestei victorii, Reims se mentine pe locul 6 in a doua liga feminina a Frantei.

Peste Ocean, in Statele Unite, Alexandru Olah a inscris 10 puncte, insa echipa lui, Northwestern Wildcats, a cedat in fata lui Michigan State, 61-71. Tot in NCAA, dar in competitia feminina, Cristina Bigica a reusit 3 puncte si 4 recuperari in cele 16 minute jucate pentru Marquette Golden Eagles in infrangerea 69-77 din fata lui DePaul.

Parteneri