Foto

Labradors organizeaza un camp de perfectionare pentru tinerii baschetbalisti

Clubul Labradors organizeaza in Sala Labradors din Targu Mures, in perioada 18-19 aprilie 2014, un camp de perfectionare dedicat tinerilor baschetbalisti din intreaga tara, cu precadere pentru varstele 13-15 ani.
Data limita de inscriere la acest camp de perfectionare din Targu Mures este de 31 martie 2014, pe adresa de mail - dragos@labradors.ro, in care se vor preciza urmatoarele: nume si prenume sportiv; data nasterii; clubul; date de contact; datele parintilor pentru sportivi minori, cu telefon si e-mail.
Coordonatorii acestui camp sunt Marcel Tenter, antrenorul reprezentativei nationale a Romaniei, si Dragos Curtifan, iar din partea Federatiei Romane de Baschet va participa antrenorul federal Tudor Costescu. “Este un camp de pregatire si perfectionare absolut gratuit. Cu antrenori voluntari. Campul este deschis pentru oricine este interesat sa vina sa-si perfectioneze cunostintele baschetbalistice. Tinand cont si de programul competitional, cred ca vor fi cu precadere copii cu varste cuprinse intre 13-15 ani”, ne-a declarat antrenorul Marcel Tenter. In cadrul campului de perfectionare, antrenamentele vor contine: tehnica individuala atac si aparare; pregatire fizica specifica baschetului; exercitii “freestyle”; concursuri individuale.
Mai multe informatii puteti obtine de la Dragos Curtifan – dragos@labradors.ro.
 
 

Parteneri