LMK BC Sepsi Sfantu Gheorghe a castigat medaliile de bronz

Formatia feminina LMK BC Sepsi Sfantu Gheorghe a castigat medaliile de bronz in Campionatul National Divizia A, feminin, dupa ce a invins astazi in al doilea meci al Finalei Mici, formatia BCM Bega Danzio Timisoara, cu scorul 78-56.

Cele mai bune marcatoare ale echipei antrenate de Attila Veres au fost Bianca Vescan (19p), Annemarie Parau (15p) si Kerry Gardin (15p), in timp ce de la gazde s-au remarcat Ancuta Stoenescu (16p), Ana Vuksic (14p) si Raluca Alecu (8p).

In primul meci al Finalei Mici, LMK BC Sepsi Sfantu Gheroghe a castigat pe teren propriu duelul cu BCM Bega Danzio Timisoara, cu scorul 75-61. In acea partida Bianca Vescan  a reusit 18 puncte pentru LMK, in vreme ce internationala Ancuta Stoenescu a marcat 30 de puncte pentru echipa pregatita de Dan Ionescu.

Referitor la Finala Campionatului National Divizia A, feminin,  dupa primele doua meciuri scorul este 1-1.  In primul meci invingatoare a fost CSM Satu Mare,  al doilea joc fiind castigat de ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad.

Meciurile trei si patru ale Finalei dintre formatiile CSM Satu Mare si ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad vor avea loc pe 17 si 18 aprilie 2011, ambele dispute fiind transmise de postul TVR3,  cu incepere de la ora 18:00.

De asemenea, tot astazi s-a incheiat si lupta pentru locurile 5-6 din cadrul Campionatului National Divizia A, feminin. Echipa Rapid Bucuresti a dispus cu scorul general de 2-0 de formatia CSB Teleorman Alexandria, iar pentru locurile 7-8  rezultatul confruntarii  dintre Olimpia Bucuresti si SCM CSS Craiova este 1-1.

Parteneri