Foto

Lotul national feminin U18 invingator la Sport Arena Streetball

Primul turneu din 2012 de la Sport Arena Streetball a avut  toate „ingrediente” pentru un show incendiar, nelipsind, vedetele, recordurile si abundenta de premii.  Chiar daca ploaia nu s-a oprit decat arareori pe parcursul weekend-ului, baschetul nu s-a oprit aproape deloc de-a lungul celor trei zile.  
 
Printre invitatii de marca prezenti in Sala Sporturilor din Politehnica s-au numarat si componentele echipei nationale U18 feminin, coordonate de antrenorul Svetlana Dragusin. Impartite in doua echipe, Bianca Blanaru, Hanna Demeter, Izabella Lovasz, Alexandra Dumitrache adica "Chicas mas bellas" si Vanesa Lache, Iulia Raileanu, Denisa Molnar sub pseudonimul "Asta la vista baby" , au disputat finala de la U18, prima echipa castigand locul intai.
 
Primite cu multa caldura, tinerele tricolore au incins terenul si au atras ca un magnet privirile, frumusetea elevelor antrenoarei Dragusin combinandu-se cu executiile de mare efect din timpul jocului. La final cele sapte jucatoare au acordat si un scurt interviu pe care vi-l prezentam in clipul de mai jos:

 
 

La categoria de varsta plus 18 ani s-au aflat fata in fata internationalii Daniel Popescu si Adrian Gutoaia, conducatorul de joc al echipei BCM U Pitesti facand echipa cu antrenorul Hristu Sapera , Catalin Vlaicu de la CSS Giurgiu si Mihai Bordei.  De partea cealalta, jucatorul de la Rovinari s-a bazat pe  pe Vlad Mihai, Alexandru Padineanu si Igor Roznovschi.  Dupa opt minute de joc, echipa lui Daniel Popescu, intitulata „Ironie fina” s-a impus cu 22-10.
 
Dar iata toti CASTIGATORII SPORT ARENA STREETBALL 2012 – TURNEUL 1:
 
 
+35 ani masculin: Mozzart (Bogdan Amariucai, Mihai Iosif, Cristian Savuica, Jovan Cirovic)
+18 ani feminin: Pufosheniile Brenntag (Svetlana Dragusin, Andreea Romina Filip, Ana-Cristina Anutei, Marta Fodor)
+18 ani masculin: Ironie fina (Dani Popescu, Catalin Vlaicu, Hristu Sapera, Mihai Bordei)
-18 feminin: Chicas mas bellas (Bianca Blanaru, Hanna Demeter, Alexandra Dumitrache, Lovasz Izabela)
-18 masculin: Macelarii (Catalin Staicu, Emanuel Pena, Vlad Stoicoviciu, Radu Morariu)
-14 masculin: Cei patru fantastici (Eduard Stoleriu, David Nica, Antonio Nasturescu, Andrei Ionescu)
-14 feminin: Suricate (Gabriela Brudea, Claudia Dinu, Raluca Mihai, Alina Bucur)
 
 
 
 
 
 

Parteneri