Foto

Meci senzational pentru Vlad Moldoveanu

Revenit dupa o accidentare, Vlad Moldoveanu s-a dezlantuit  ieri seara impotriva croatilor de la Cedevita Zagreb, in al treilea meci sustinut de Benetton Treviso in Eurocup. Cu internationalul roman in forma si cu o mare pofta de joc, italienii s-au impus cu 87-86 si au obtinut  prima victorie in confruntarea continentala. Capitanul nationalei universitare a evoluat 24 de minute pentru alb-verzi, timp in care a reusit sa devina cel mai bun marcator al partidei (19 puncte),  avand  niste procentaje uluitoare:  1/3 la aruncarile de doua puncte, 5/5 la aruncarile de trei puncte si 2/2 la aruncarile libere. In plus, internationalul roman a mai contabilizat 5 recuperari si a fost sanctionat cu trei greseli personale.  

In clasamentul Grupei B, Benetton Treviso, Cedevita Zagreb si Bayern Munchen sunt la egalitate de puncte, in timp de liderul incontestabil este Spartak St. Petersburg.

Tot aseara, dar in EuroChallenge, Keravnos Strovolou, echipa internationalului roman Andrei Mandache, a fost invinsa cu  93-75 de puternica echipa germana Artland Dragons. Conducatorul de joc al nationalei Romaniei a evoluat 20 de minute, reusind doua pase decisive si doua recuperari. Desi invinsi, cipriotii pastreaza sanse de calificare in fazele superioare, mentinandu-se pe locul al doilea in clasamentul grupei H.

Parteneri