Foto

Meciul stelelor baschetului masculin romanesc va avea loc la Craiova!

Federatia Romana de Baschet a decis ca traditionalul spectacol al vedetelor din Liga Nationala de Baschet Masculin – “All Star Game 2013” sa se desfasoare in aceasta primavara in cea mai mare sala de sport din Romania, respectiv in Sala Polivalenta din Craiova, care a fost inaugurata recent si are o capacitate de 4.200 de locuri.

All Star Game 2013 in Banie

In aceasta dupa-amiaza, in urma discutiilor care au avut loc la Primaria Municipiului Craiova, la care au participat primarul municipiului, Lia Olguta Vasilescu, managerul general al FR Baschet, Horia Paun, si secretarul de stat din MTS, Carmen Tocala, precedate de o conferinta de presa, a fost facut anuntul: “All Star Game 2013 va avea loc la Craiova!”
Managerul general al FRB a tinut sa sublinieze ca, “in Craiova exista o mare dorinta a comunitatii pentru sport”, iar acest spectacol baschetbalistic “va fi primul eveniment sportiv de anvergura gazduit de noua Sala Polivalenta”.
Aparitia acestei sali a insemnat enorm si, pentru ca am vazut aceasta sala arhiplina la jocurile de baschet, am dorit ca in acest an sa aducem traditionalul eveniment All Star Game aici, la Craiova. Am luat legatura cu reprezentantii Sport Club Municipal Craiova si echipa de baschet a fost foarte fericita sa organizam impreuna acest spectacol de anvergura. Evenimentul nu se putea desfasura fara sprijinul Primariei, unde am gasit foarte multa deschidere. Astfel, va anuntam oficial ca in data de 18 martie, All Star Game 2013 se va desfasura la Craiova”, a subliniat Horia Paun.
 
Votul publicului pentru All Star Game

Ca la fiecare din ultimele editii ale All Star Game, cu o luna inaintea derularii “All Star Game 2013”, pe site-ul FRB va fi pus un program de vot, unde fanii baschetului, si nu numai, vor putea selectiona favoritii. Conform traditiei, pentru desemnarea celor doua loturi de sportivi care vor face spectacol in Sala Polivalenta din Craiova, dar si a celor doua staff-uri tehnice, va fi luat in consideratie atat votul publicului (in procent de 30%), cat si cel al jurnalistilor (in procent de 30%) si al specialistilor din cadrul Departamentul Tehnic al FRB (in procent de 40%).
 
Show interactiv, concursuri de slam-dunk si multe surprize

Potrivit managerului general al FRB, in cadrul evenimentului din acest an se vor reuni cei mai valorosi jucatori din LNBM, atat straini cat si romani, care se vor confrunta pe parchetul Salii Polivalente. Ca si la editiile precedente, nici in acest an nu vor fi omise concursurile interactive cu publicul, dar nici deja celebrele concursuri de aruncari de la mare distanta si mult asteptatul “Slam-dunk contest”, in care fanii vor vota castigatorul. “Vor fi momente foarte frumoase de-a lungul acestui meci demonstrativ. Va fi un spectacol baschetbalistic din care nu vor lipsi concursurile de aruncari de 3 puncte, slam-dunk, precum si concursuri interactive cu publicul craiovean”, a mai mentionat Horia Paun in cadrul conferintei de presa.
 
Eveniment cu scopuri caritabile

Totodata, dupa “All Star Game 2013” va avea loc si o gala cu scopuri caritabile. “Dorim sa strangem niste fonduri, care sa ajunga la un spital de copii ori la un azil de batrani. Impreuna cu Primaria Municipiului Craiova vom defini in zilele urmatoare unde este nevoie sa ne implicam si sa oferim un sprijin financiar, asa cumj am facut-o si la Tg. Mures, Oradea, Timisoara, Satu Mare, Alba Iulia sau Dej, la editiile anterioare ale All Star Game”.

Parteneri