Foto

Multa bafta, Vlad Moldoveanu!

Dupa un ultim sezon de exceptie, in care a reusit sa treaca bariera celor o mie de puncte marcate pentru American University, internationalul roman Vlad Moldoveanu va participa in perioada 6 -9 aprilie 2011 la  Turneul din Portsmouth, unul dintre cele mai prestigioase camp-uri de pregatire dinaintea draftului NBA. Vlad Moldoveanu face parte dintr-o lista selecta alcatuita din cei mai buni 64 de jucatori din colegiile din Statele Unite si a fost invitat de organizatori sa joace in fata a peste 200 de scouteri, manageri generali si responsabili ai celor 30 de echipe din NBA.

Prestigiosul camp din Portsmouth are o traditie inceputa in 1953, de-a lungul timpului nume grele ca Scottie Pippen, Antonio Davis, Ben Wallace, Derek Fisher, trecand pe la camp-ul de pregatire inainte de a cunoastre gloria celui mai puternic campionat profesionist din lume.

Reamintim ca internationalul roman a participat la sfarsitul saptamanii trecute la All Star Game-ul NCAA si a jucat in echipa Estului, devenind primul roman care a participat la "Meciul Stelelor" din colegiile Americane.

Parteneri