Foto

Muresenii au asistat duminica la Marsul Micului Baschetbalist

Sute de baschetbaliste din intreaga tara participa in aceasta saptamana la intrecerile Campionatului National de minibaschet, feminin, pe terenurile amenajate in aer liber la Gimnaziul Romulus Guga din municipiul Tg. Mures. Duminica dupa-amiaza, componentele celor 42 de echipe inscrise in competitie, insotite de antrenori, parinti, prieteni si fani, s-au adunat in piateta din fata Teatrului National pentru a participa la deja traditionalul mars al micului baschetbalist. Avand parte si de o vreme favorabila, excelenta pentru un astfel de eveniment, micutele baschetbaliste au defilat alaturi de antrenorii lor si de reprezentantii  FR Baschet pe strazile din centrul muncipiului pentru a promova baschetul in randul localnicilor si pentru a-i invita, in acest fel, sa fie prezenti la competitie. Atmosfera destinsa care a domnit cateva ore bune pe strazile orasului a fost intretinuta si de majoretele BC Mures Tg. Mures, care au dansat impreuna cu micutele sportive si au realizat un spectacol de neuitat, apreciat si aclamat de sute de mureseni.
In aceasta dimineata, 01.07.2013, s-a dat startul competitiei sportive, nu inainte ca antrenorul coordonator FRB, Svetlana Dragusin, responsabilul pentru Campionatul National de minibaschet si babybaschet, sa transmita un scurt mesaj micilor sportive: “Va urez o saptamana plina de baschet, soare si distractie. Baschetul este un joc, important este ca suntem aici si iubim acest sport. Sa fiti sanatoase, frumoase si sa iubiti baschetul. Sa aveti o competitie cat mai frumoasa”, a spus fosta mare baschetbalista Svetlana Dragusin.
Mai multe poze de "Marsul micului baschetbalist" puteti vedea pe adresa de facebook a FRB: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.325209294276836.1073741834.157898037674630&type=3

Mentionam ca organizatorii au anuntat la sedinta tehnica de duminica seara ca, in caz de vreme nefavorabila, meciurile se vor disputa in salile de sport ale Liceului Electromures si ale Scolilor Generale nr. 1, nr. 17 si nr. 20. Accesul publicului pe toata durata competitiei este gratuit.
Rezultate si clasamente actualizate zilnic: http://www.frbaschet.ro/campionat-feminin/mini-baschet/ 
Programul jocurilor care se vor derula in aceasta saptamana va putea fi vizualizat zilnic pe site-ul FRB sau pe site-ul competitiei, www.minibaschet.ro. Pentru luni, programul meciurilor este postat la: http://www.frbaschet.ro/stiri/2013-06-30/program-minibaschet-feminin-luni-dimineata-1-iulie-2013

Parteneri