Foto

Nationala de cadeti a Romaniei intra in focurile Europenelor U16 de la Sofia

Reprezentativa de cadeti a Romaniei a plecat in aceasta dimineata spre Sofia, unde va participa, in perioada 10-19 august, la intrecerile FIBA U16 European Championship, Division B. Conform tragerii la sorti, tinerii tricolori pregatiti de antrenorii Alexandru Olteanu, Catalin Stefanescu si Alexandru Gliga vor evolua in cadrul Grupei A, urmand sa dea piept cu Belgia, Islanda, Grecia, Elvetia si Belarus.
 
Ultima nationala juvenila tricolora care va urca pe scena continentala in aceasta vara este reprezentativa de cadeti, care a plecat spre Sofia in aceasta dimineata, urmand sa participe, in perioada 10-19 august, la intrecerile europene rezervate sportivilor nascuti 2001 si mai tineri. Staff-ul tehnic al nationalei tricolore, format din antrenorii Alexandru Olteanu, Catalin Stefanescu si Alexandru Gliga, a decis dupa perioada de pregatire si meciurile de verificare sa aleaga urmatorii 12 sportivi care vor reprezenta Romania in meciurile din cadrul FIBA U16 European Championship, Division B: Mihai CARCOANA, George COTOARA, Laurentiu DUMITRESCU, Alexandru DUICA, Aurelian GAVRILOAIA, Luca VASILE, Stefan GRASU, Tudor LUNGU, Bogdan PENCIU, Radu RADULESCU, Alexandru UNITU si Tudor VALEANU. Conform calendarului competitional anuntat de FIBA, nationala Romaniei va sustine cinci meciuri in prima faza, urmand sa joace in cadrul Grupei A dupa urmatorul program:

10 august
Romania – Belgia
11 august
Islanda – Romania
12 august
Grecia – Romania
14 august
Romania – Elvetia
15 august
Belarus – Romania
 
Meciurile vor fi transmise live-streaming pe canalul - https://www.youtube.com/FIBA
Dupa disputarea meciurilor din prima faza, primele doua clasate din fiecare grupa vor accede in seria valorica 1-8, continuand lupta pentru podium si implicit pentru promovarea in primul esalon. Mai multe informatii pe - http://www.fiba.com/europe/u16b/2017

Parteneri